Италиански производител на малки балопреси търси дилър за България

Италиански производител на малки балопреси търси дилър за България

Италианския производител на балопреси и опаковъчни машини за бали за малогабаритни трактори - "CAEB International" търси дилър за България.

 

Фирмата е основана през 1982 година с предмет нма дейност производство на компактни балопреси.

 

През 1993-а година фирмата печели първата си голяма награда за иновации на селскостопанското изложение FIMA в ИСпания, а година по-късно и на изложението EIMA в Италия. През 1999 и 2004 г. следват златни медали за качество и иновации от изложения за селскостопанска техника в Англия и Словения.

 

 

CAEB International произвежда прикачни и самоходни малогабаритни балопреси, машини за биомаса, опаковъчни машини, както и шредери за отпадъци. Към момента фирмата произвежда предимно за Америка, но има дилъри и в повечето Европейски страни.

 

Малогабаритните прикачни балопреси и опаковъчни машини с фолио са подходящи за агрегатиране към трактори с мощност от 15 до 60 к.с. с 3-точкова навесна система. Един от най-интересните модели пък може да се агрегатира на мястото на косещите ножове на самоходна косачка. Размерът на балите е от 52 см., работната скорост - 2, 5 км./ч.

 

Новото оборудване е подходящо за малки стопанства и животновъдни ферми, като машините могат да бъдат закупени по мярка Млад фермер или мярка 121 ( от средата на 2010 ) с 50 до 65% субсидия.

 

 

За повече информация : [email protected]   ;   +39/346 5839970 - Antonio Perla ( Търговски директор )