Италианските трактори ANTONIO CARRARO представят прецизни решения на EIMA 2016

Италианските трактори ANTONIO CARRARO представят прецизни решения на EIMA 2016
Италианският производител на трактори ANTONIO CARRARO обещава успешно представяне на дългоочакваното търговско изложение EIMA 2016, което ще се проведе в Болоня от 9 до 13 ноември. Лидерът в производството на специализирани трактори за лозарство, овощарство и планинско земеделие, ще представи нови модели и изключително иновативни предложения. 
 
Трактори с променлива трансмисия Tony 9800 TR & SR – модели на бъдещето
Новите модели трактори Tony 9800 TR&SR са оборудвани с променлива трансмисия и тесни по размер колела, даващи нисък център на тежестта и обратимо управление, благодарение на ACTIO шасито, което може да бъде съчленено или с кормилно управление. Тракторите разполагат с електронно управление на скоростта, а сцеплението при работа с тези модели, е 30% по-голямо, в сравнение с другите подобни трактори. Разработеният специално за CARRARO софтуер позволява безопасното управление и лесно навигиране на трактора. Благодарение на пълната автоматизация, операторът може, без никаква трудност, да поддържа скоростта и оборотите на трактора, а също така и дистанционно да управлява двигателя и трансмисията, с цел оптимизация на скоростта и оборотите, в зависимост от натоварването. Всичко това поставя тракторите ANTONIO CARRARO на челни места по продуктивност и иновации.  
 
 
След представянето на Tony 9800 TR, снабден с механична трансмисия и SIM (Shift & Motion) технология с 4 диапазонa електронно контролирани скорости, които могат да бъдат ангажирани по време на движение, и "финалист" в Трактор на годината 2017, на търговското изложение, ще бъде показан и другия конкурентен модел - Tony 9800 SR, който ще бъде представен в категорията "технически иновации EIMA 2016", благодарение на опцията за автоматично регулиране на скоростта, насочена към поддържане на максимален въртящ момент на двигателя, при избрани от оператора обороти, което се постига чрез симулиране на зададените от механизатора параметри. 
 
Окачване UNIFLEX®, специално патентовано за EIMA 2016
Окачването UNIFLEX® е иновативно, благодарение на намаления брой точки на триене при елементите в системата на окачване. Системата позволява електронно регулиране на част от теглото на оборудването, което пада върху колелата на трактора, като по този начин се регулира натиска върху почвата. Това гарантира по-нисък разход на гориво, по-голяма продуктивност и прецизност, както и по-добро сцепление. 
TTR 7600 Infinity – нова концепция, трансмисия и по-добър двигател
Моделът TTR7600 Infinity е подходящ за хълмисти и планински терени, както и за култури, съсредоточени по стръмните склонове. Този трактор не познава граници, благодарение на новата трансмисия Infinity и иновацията ACTIO™. ТТР 7600 Infinity се захранва от нов 4 цилиндров двигател марка Kohler със 74 к.с., Stage III B. Иновативният модел предлага два диапазона механични работни скорости от 0-15 км/ч и от 0-40 км/ч, като всяка от тях има по три скорости, които биват хидравлично контролирани от джойстик дори по време на движение, без да се изгубва сцеплението.
 
 
Херметична кабина Категория 4
След успеха на Protector 100 кабината (първата компактна и сертифицирана кабина, осигуряваща херметизация и максимална изолация на оператора от вредни частици, прах, газове и аерозоли), компанията продължава да се движи по пътя на иновативното с цел да представи  "най-екологичната" и сертифицирана кабина. Тя е изключително компактна и комфортна. В допълнение към стандартните аксесоари, кабината притежава поредица от аксесоари, като 12V изход, предни и задни чистачки, огледала за обратно виждане и др. 
 
Повече информация за тракторите ANTONIO CARRARO може да намерите от официалния вносител за България - СД Драганови.
 
СД Драганови
GSM: 0888 21 98 64
 
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!