Иван Попов, Бултрекс : Подготвили сме новости в агротехниката за 2011 година

Иван Попов, Бултрекс : Подготвили сме новости в агротехниката за 2011 година

След приключилото изложение за селскостопанска техника - БАТА Агро 2011, Управителят на фирма БУЛТРЕКС, Иван Попов, заяви, че на вниманието на фермерите тази и следващата година ще бъдат представени много новости в областта на агротехниката.

 

Фирма „Бултрекс“ имаше на БАТА Агро щанд от 1000 кв.м., където беше изложена пълната гама трактори STEYR. Машините са едни от най-атрактивните в земеделския сектор и се срявняват с Ролсройс, тъй като обикновено моделите не са налични, а се изработват по поръчка. Въпреки това, на пистата  „Бултрекс“ показа цялата номенклатура от този вид трактори, включително и модел, който е приложим в работата на горските работници.



„Основния акцент поставяме на новите продукти, с които Бултрекс излиза на пазара. Идеята ни е подчинена и на 20-годишния ни юбилей и искаме да покажем, че това вече не е компанията, която внася единствено руска техника, напротив – в нашата номенклатура вече са над 80% западни продукти, които са в унисон с потребностите на българското земеделие“, каза управителят Иван Попов.

 

© 2011 tractor.bg