Изключително успешно представяне на Булагро на БАТА АГРО 2017

Изключително успешно представяне на Булагро на БАТА АГРО 2017
Десетото юбилейно издание на най-успешното българско селскостопанско изложение - БАТА АГРО, се проведе в Стара Загора от 16-ти до 19-ти май. БУЛАГРО ГРУП взе участие с два атрактивни щанда - на Булагро Машини АД в зоната за членове на БАТА, и на Булагро АД в сектор "Семена, торове и ПРЗ". Интересът от страна на посетителите към нашите предложения беше огромен, за което сме много благодарни!
 
Какво ново показахме на щанда на Булагро Машини?
На първо място, това бяха хедерите за царевица и слънчоглед на италианския производител DOMINONI, които Булагро Машини представлява ексклузивно в България от 2017 година. Надеждни и производителни, инвентарите се предлагат с тригодишна пълна гаранция. По време на изложението бяха продадени и трите изложени модела - безредов хедер за слънчоглед FREE SUN, хедер за слънчоглед TOP SUN, и за царевица KAIMAN.
 
Друга изключително важна новост е удължената гаранция от 2 години за всички модели инвентар от PÖTTINGER, която анонсирахме по време на изложението и която е още едно доказателство за високото качество, поддържано от концерна.
 
 
Засилен интерес и много положителни отзиви донесе балопресата с вариаторна камера Monster Cut 770 на MASCAR, която впечатли посетителите на изложението с уникалния си елегантен вид. Машината се показва за пръв и единствен път в нова юбилейна окраска по случай 50-годишнината на собствениците на компанията - Мария Тереза и Санте Маскио.
 
Италианската компания FALC, специализирана в производството на широка гама от фрези, роторни брани и най-вече мулчери с работна ширина от 1300 до 6000 мм, беше представена с разнообразие от модели за всяка специфична нужда.
Посетителите на изложението видяха и специализирани трактори за овощарството и лозарството с мощност 20 к.с. и 100 к.с. на GOLDONI.
 
Телескопичните товарачи SCHÄFFER LADER бяха представени от флагмана 8610T, който сега е на промоционална цена. Машините са сред най-надеждните на българския пазар и едни от малкото с шарнирна връзка между кабината и предната ос, което спомага за голямата маневреност на товарача.
 
 
Показахме и три модела прикачни пръскачки HARDI - за малки, средни и големи стопанства. Фермерите се запознаха с тяхната патентована система за пръскане с въздушна асистенция - най-ефикасна за справяне с отвяването при пръскане и с редица икономически ефекти.
 
Австрийският инвентар на EINBÖCK за разрохване на почвената кора и механична борба с плевелите традиционно привлече вниманитето на много посетители, както и навесните тороразпръскващи машини на BOGBALLE и продълбочителите на BADALINI.
 
Кои бяха акцентите на щанда на Булагро АД?
 
 
Топ продуктът на VALAGRO - МЕГАФОЛ ПРОТЕИН, който увеличава съдържанието на протеин и влияе положително върху качеството и количеството на продукцията, беше сред най-коментираните ни предложения. Освен него показахме и комбинирания микрогранулиран NPK тор МИКРО NP, листния тор под формата на микро-кристали МАСТЪР, както и уникалния продукт за предотвратяване недостига на бор - БОРОПЛЮС.
 
Специално за посетителите подготвихме и мостри от семепроизводните ни посеви на сортовете житни култури, които Булагро Земя отглежда край село Яздач. Това бяха пшениците Состен, Еърбъс и Вулканус, ечемиците Жуп и Занзибар, и разбира се нашето любимо тритикале Трисмарт.
 

Повече информация може да получите на сайта bulagro.bg