JCB Fastrac е ненадминат помощник за бързо и качествено прибиране на реколтата

JCB Fastrac е ненадминат помощник за бързо и качествено прибиране на реколтата

Рекордно високите температури от над 40 градуса, които бяха съпроводени от бури, градушки и проливни дъждове в почти цялата страна, направиха тазгодишната жътвена кампания трудна за повечето земеделски производители.

 

„Културите закъсняха със своето узряване, а кампанията беше тежка. Загубите ни са частични и по-скоро ще се отразят на качеството на реколтата и по-малко на добива“, коментират земеделците.

 

Оптиком стартира акция OUTLET за нова земеделска техника

 

Нищо и никой не е в състояние да се пребори с природата, но понякога загубите могат да бъдат силно намалени. Как? Благодарение на правилната техника.

 

Все повече фермери залагат на производителните машини, водени от нуждата да се справят с кратките сроковете за прибиране на реколтата, както от желанието да бъдат по-ефективни при тежките обработки след жътва.

 

 

Машината на бъдещето, която се справя с предизвикателствата на природата и не позволява компрометиране на реколтата, е JCB Fastrac– най-бързият трактор в света с 350 к.с. Това е една уникална машина и истинска иновация, позната на родните фермери – благодарение на Оптиком – официалният вносител на марката за България. В сезона, в който иноваците са най-нужни, тракторът се предлага на промоционална цена от под 500 евро за конска сила. Инвентарът, нужен за прецизни и навременни следжътвени обработки също може да бъде консултиран и закупен от вносителя на JCB Agriculture за страната.

 

JCB Fastrac винаги е бил нарицателно за производителност, а новият Fastrac 8000 я довежда дори до по-високи нива. С максимална скорост от 70 км/ч, мощен 8,4 литров, шест-цилиндров двигател, пълно окачване и високоскоростна CVT трансмисия (като опция), новият Fastrac 8000 бързо ще достигне голяма положителна разлика за вашите приходи. Това е един блестящо проектиран трактор с 50:50 разпределение на теглото и предимствата на теглителната сила на пълното окачване на двата моста. Мощната хидравлика и интелигентният Activ Traction управляват въртящия момент на двигателя, за да се запази здравото сцепление на гумите на Fastrac във всякакви, дори и в екстремни условия. Тракторът е ненадминат с прикачна техника, когато се оборудва подходящо за своята максимална скорост от 70 км/ч. Пълното окачване и стандартните тежкотоварни спирачки с четири големи спирачни диска позволяват на Fastrac 8000 преминаването от задача на задача по-бързо и по-сигурно, отколкото всеки друг трактор в света с неговия размер и мощност.

 

Научете повече за изгодното предложение на ОПТИКОМ ООД или се обадете за личен тест-драйв на 0884 266 107.

 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар