JCB официално представи новите си модели трактори Fastrac 3200 и 3230 Xtra

JCB официално представи новите си модели трактори Fastrac 3200 и 3230 Xtra

Екип на Трактор.БГ посети производствената база на JCB във Великобритания, близо до Лондон, по покана на фирма Оптиком – официален вносител на селскостопанските машини JCB за България. На събитието присъстваха много европейски журналисти от водещи издания за селскостопанска техника. JCB официално представи новите си модели трактори Fastrac 3200 и 3230 Xtra.

Част от визитата включваше обиколка в завода на JCB, където се произвеждат телескопичните товарачи на JCB – Loadall. На организирания тестдрайв имахме възможност да се запознаем отблизо с моделите и техническите параметри на новата серия трактори Fastrac 3000 Xtra.

Двата нови моделa запазват изключителните характеристики на своите предшественици – познатото пълно окачване, максимална ефективност на спирачната система, осигуряваща безопасност, разбира се високите скорости, които тракторите поддържат на пътя и равномерното разпределение на теглото, комфортна кабина с удобна система за управление.

Всички тези характеристики са добре познати за серията. Новите допълнителни спецификации правят тракторите Fastrac 3200 и 3230 Xtra изключителни и несъмнено отговарят на изискванията на  съвременния фермер – JCB предоставя оптималното съчетание като максимизира потенциала на машините, както на полето, така и на пътя. Новите модели ще достигат както и досега скорост от 65 и 80 км/ч. Само едно ниво на оборудване ще замести познатите от преди СТАНДАРТ и PLUS нива.