JCB представи нови модели товарачи S Farm Master и TM (ВИДЕО)

JCB представи нови модели товарачи  S Farm Master и TM (ВИДЕО)
JCB представи нови модели колесни челни товарачи от серията S Farm Master и колесни телескопични товарачи от ТМ серията на презентация край Прага. 
 
Домакини на събитието заедно с  JCB бяха и дилърите им за Чешкия пазар. Пред екип на Трактор.БГ бяха представени новостите в челните товарачи на JCB. Като акцент се открои JCB 418S Farm Master.
 
 
Едуард Роуч, мениджър продажби и маркетинг, JCB Agriculture (Edward Roach, Sales & Marketing manager JCB Agriculture) сподели:
 
„Това зад мен е най-новият член на семейството на челните колесни товарачи на JCB – Моделът 418 eс. Той е изключително производителен. Мощността на двигателя е 173 к.с. и развива до 48 км/ч, като е конструиран, така че да е максимално икономичен по отношение на горивото. Отговаря на последните европейски еко норми за вредни емисии“ 
 
 
Заедно със своята производителност, JCB S- серията се отличава с голяма маневреност и е много подходяща за работа в наклонени терени. Товарачите се представят отлично във ферми и работа със силаж и зелена маса. За да се гарантира значителна мощност на избутване при ниска скорост е използвана трансмисия с преобразувател, управляващ въртящия момент.
 
„Машината е така конструирана, че дава отличен достъп за ежедневните проверки на филтрите и е лесна за почистване - едно голямо предимство за операторите в работата им.“, уточни  Едуард Роуч.
 
 
Новите модели челни товарачи на JCB се отличават с перфектно конструирана усилена шарнирна връзка на чупещата рама, осигуряваща по-голяма здравина, а водачът има отлична видимост от всеки един ъгъл по време на работа. Капацитетът на повдигане на моделите от S серията варира от 4500 кг до 7000 кг.
 
В кабината операторът има отлична видимост напред и назад. Тя е изключително просторна и комфортна. Джойстикът е максимално опростен, като в същото време дава по-голяма функционалност за оператора. Скоростите вече могат да се превключват от едно копче в долната му част.
 
 
Новите модели колесни челни товарачи JCB S Farm Master и ТМ ще бъдат представени за българските фермери на БАТА АГРО – есен 2015 от официалния вносител на марката Оптиком ООД.
 
 
 
Повече информация за всички модели челни товарачи на JCB, можете да получите от фирма Оптиком ООД на тел 0700 20 205, www.jcb-agri.bg, www.opticom-bg.com

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Tрактор.БГ е задължително!