Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

John Deere и New Holland са най-продаваните трактори в България за 2014-та

John Deere и New Holland са най-продаваните трактори в България за 2014-та

трактор New Holland

John Deere са най-продаваните трактори в България през 2014 година, сочат данни на Контролно-техническата инспекция (КТИ) за регистрираните нови колесни трактори през миналата година. 262 нови трактора John Deere са регистрирани в КТИ, като най-много са новите машини в Плевенско (29), следвани от областите Варна (25) и Русе (23). 
 
Със 162 новорегистрирани трактора на второ място за 2014 година се нареждат New Holland, като новорегистрираните трактори са 162. Най-много машини на италианския производител отчитат от КТИ в област Добрич – 28, следвана от областите Стара Загора – 24 и София град – с 22 трактора. 
 
През миналата година броят на новорегистрираните трактори в страната бележи спад. Общо те са 1347, при 1504 новорегстрирани колесни трактора през 2013 година, сочат данните на КТИ.

 
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!
Коментари
ZDRAVKO72
на 17.01.2015 18:37:34
Естествено Джонито за пореден път е номер 1
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug