Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

John Deere купувa френския производител на сеялки Monosem

John Deere купувa френския производител на сеялки Monosem

сеялки Monosem

John Deere купувa френския производител на сеялки Monosem. Новината дойде непосредствено преди старта на най-голямото изложение за селскостопанска техника - Агритехника 2015 в Хановер, Германия.

Deere & Company заявиха в официално съобщение, че са подписали окончателно споразумение за придобиване Monosem, лидер на европейския пазар в производството на прецизни сеялки. Покупката на дружеството включва четири завода във Франция и два в Съединените щати.

"Чрез това действие, ние продължаваме да надграждаме нашата лидерска позиция в прецизното земеделие", заяви Джон Мей, президент, Селскостопански машини и Главен PR на компанията. Придобиването на този пазарен лидер от John Deere ще помогне на повече клиенти по целия свят. ", заяви още той.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug