Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

John Deere отчете печалба от 712 млн.$ за третото тримесечие на годината

John Deere отчете печалба от 712 млн.$ за третото тримесечие на годината

комбайн John Deere W 650

 

Американската компания, производител на трактори, комбайни, земеделски машини, както и техника за комунални нужди и горско стопанство - John Deere отчете печалба от 712 млн.$ за третото тримесечие на годината.

 

Възходът в печалбите на John Deere е вече за 5-о поредно тримесечие.

 

Причината са добрите продажби от всички подразделение на компанията, но най-силен принос има нарастналото търсене на нова селскостопанска техника в Световен мащаб, както и по-добрата платежоспособност на зърнопроизводителите в САЩ, Европа и Русия.

 

 

В Световен мащаб приходите от нетни продажби и активи за последната година са скочили с рекордните 24% до 23,401 млрд. $.

 

Очакванията на John Deere за продажбите през тази година са за ръст между 5 и 10% за САЩ и Канада и 10 до 15% за Европа.

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug