John Deere представя нови трактори и фуражокамбайни на LAMMA Show

John Deere представя нови трактори и фуражокамбайни на LAMMA Show

Над 550 изложители ще вземат участие в тазгодишното издание на селскостопанското изложение Lamma Show, което ще се проведе в град Newark, Англия на 20 и 21 януари.

Много са новостите, които водещи производители на селскостопанска техника ще представят по време на изложението. Сред тях са тракторите John Deere Серии 8R. 

Тези модели, както и самоходният фуражокомбайн 7950 ще бъдат показани за първи път на английското шоу, наред с новите трактори 5080M и 5090M.

Посетителите ще могат да видят и двете версии на 8R – колесната и верижната, след като те официално бяха представени на Agritechnica през есента. С мощност от 245 до 345 к.с. (380 к.с.), с интелигентно управление на двигателя, сериите включват първите верижни модели с безкрайно променлива трансмисия.

Повече мощност и капацитет предлага новият самоходен фуражокомбайн 7950, с мощност 812 к.с. За максимална функционалност комбайнът може да се оборудва с три различни хедера.

Новите серии 5М са трактори с общо предназначение. Те са снабдени с 4,5-литров Tier III PowerTech M дизелов двигател с номинална мощност от 70 до 100 к.с. и избор между три опции за трансмисията.