Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

John Deere пуска в началото на лятото новата серия трактори 7R

John Deere пуска в началото на лятото новата серия трактори 7R

новия панел за управление на John Deere 7 R

 

John Deere пуска в началото на лятото новата 7R серия трактори. Заедно с моделите от новата серия, John Deere ще пуснат на пазара и нова серия зърнокомбайни от висок клас.

 

Официална премиера и първи снимки на John Deere 7 R се очаква на 16-и Май.

 

Засега Трактор.БГ се сдоби със снимки от кабината на новата серия трактори. Тя е "New Command View II " и се отличава с повече простор и видимост, повече място за предмети и багаж, нови големи и ясно четливи дигитални дисплеи на командното табло.

 

В новата кабина седалката на тракториста ще може да се регулира механично и електронно по височина, дълбочина и лумбално.

 

Съществена новост при 7 R серията на John Deere се очаква да бъде навесната система с увеличен капацитет на товароподемност, която ще бъде с нов тип електро-хидравлично управление, синхронизирано с работата на двигателя и трансмисията.

 

С предстоящата премиера на тракторите John Deere 7 R се очакват промени в дизайна на фаровете, както и капака на двигателя.

 

© 2011 Трактор.БГ

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug