John Deere ще представи новата самоходна пръскачка 5430i на изложението Lamma в Англия

John Deere ще представи новата самоходна пръскачка 5430i на изложението Lamma в Англия

John Deere ще представи нова самоходна пръскачка с дължина на крилата 36 м. Компанията ще представи пръскачката за първи път през януари на изложението LAMMA.

Новата самоходна пръскачка на John Deere е модел 5430i. В момента над 100 такива пръскачки работят тестово във Великобритания и Ирландия като се цели осигуряването на високи нива на производителност при пръскането. Европейската фабрика на компанията в Холандия вече работи усилено по производството на машината, която ще бъде лансирана тази година.

Уникалната система за управление, известна като Boom Charge, автоматично увеличава налягането в системата за пръскане и работи с прецизна точност, съобразно скоростта на движение. Новите самоходни пръскачки на John Deere имат някои промени в дизайна по отношение на щангите и окачването, отработено е сгъването на крилата. Пръскачките са оборудване със системата, която следи и ограничава тяхното евентуално отклонение.

Освен това пръскачките са оборудвани с новия софтуер BoomTrac, който автоматично изравнява крилата и контролира въведената веднъж височина. Взети заедно тези подобрения увеличават производителността като позволяват постоянното поддържане на минимална височина дори при по-широк обхват на работа и скорост до 20 км/ч.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е заължително!