Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

John Deere укрепва позиции с нова горска техника в Сибир

John Deere укрепва позиции с нова горска техника в Сибир

Компанията John Deere подписа нов дилърски договор със сибирската Тибермаш Байкал , която ще отговаря за продажбите на специализирана горска техника с марката John Deere в Сибир.

Главният офис на новият партньор на John Deere се намира в град Иркутск, но оборудването и техническата поддръжка ще се извършва на цялата територия на Сибир.

Сибир е най-значимият лесопромишлен регион на Русия и потребностите за качествена дървесина растат, както в Русия, така и в съседен Китай. Възможният обем на годишният дърводобив е 200 млн. м3., но към момента се добиват едва 40 млн.м3 дървесина.

John Deere Forestry ще предложат в Сибир нови машини, които ще спомогнат за модерното развитие на отрасъла в региона.

 
На снимката: най-новата горска машина на John Deere, която ще бъде представена в Сибир в началото на Ноември.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug