Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Каква е разликата между комбайн MF от 1956 до 2008г?

Каква е разликата между комбайн MF от 1956 до 2008г?

Каква е разликата между комбайн Massey Ferguson от 1956 до 2008 - а година? Знаем, че нововъведенията при зърнокомбайните се увеличиха драстично през последните няколко години, но на снимката е визуалното доказателство в разликата между Massey Ferguson от преди повече от 50 години.

На снимката е отразен експериментът, който фермер от английската област Херфорд, решава да направи, след като преди седмица закупил последния модел комбайн Масей Фергюсън. Наред с новата машина в нивата тръгва да жъне и стария Massey Harris 735.  

Работния захват на хедера за жътва на Massey Harris 735 е едва 1,70 метра, докато произведеният тази година Masse Ferguson CEREA 7270 е с хедер 7,20 метра.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug