Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Какво видяха посетителите на SIMA 2017

Какво видяха посетителите на SIMA 2017
Хиляди посетители от пет континента успяха да зърнат с очите си грандиозното изложение за агротехника, животни и професионално развитие в земеделието SIMA във френската столица Париж от 26 февруари до 2 март. 
 
На изложението участваха 1770 компании от 42 държави, които презентираха продукцията си, технологични подобрения, улесняващи отглеждането на земеделски култури, почвообработката, опаковането и транспортирането на плодове, зеленчуци, зърнени култури. 
 
 
Тази година организаторите се похвалиха с 8 процента повече посещаемост, като само професионално заетите в агросферата са били 238 848 души. 
 
В съпътстващата програма организаторите представиха програмата си за млади хора в земеделието, озаглавена „Стартирай своя ферма за 10 години“, като фокусът тук бе върху новите технологии, които успешно навлизат в селското стопанство.
 
 
Младите фермери имаха възможност да се запознаят с представители на фирми и организации, които работят в помощ на развитието на високотехнологични ферми, оборудвани с най-новите прецизни и иновативни системи. 
 
В рамките на изложението бяха раздадени и награди за иновации. Златните медали бяха взети от  Michelin и Trelleborg за иновации в гумите им. 
 
 
Сребърни медали получиха: 
 
- CASE IH AGRICULTURE за автономния им трактор. 
 
 
-  JCB AGRI за  трансмисията DUALTECH VT.
 
 
 
- JOHN DEERE за концепцията за "умна" лубрикационна система
 
 
 
- NEW HOLLAND за техния автономен трактор NHDrive. 
 
 
Съпътстващата изложба за животни SIMAGENA даде възможност на над 200 европейски животновъди, говедовъди и селекционери да се запознаят с новостите в бранша.
 
 
Бяха представени 250 говеда за млечно и месно производство.
 
 
Организаторите проведоха няколко аукциона, а животновъдите се запознаха със спецификите на отделните породи говеда, като имаха възможност да ги разгледат на живо. 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug