Какво знаете за късата база на Case IH Puma?

Тракторът гарантира отлична маневреност и повече удобства за оператора

Какво знаете за късата база на Case IH Puma?

Вече е доказано през годините, че тракторите CASE IH от серията Puma са превъзходни във всяко отношение - здравина, производителност, комфорт, обслужване. Но какво знаете за новата къса версия на тракторите Puma?

 

Късата база на Case IH Puma включва 3 модела двигатели с мощност 150, 165 и 175 к.с. Всички са оборудвани с новите 6 цилиндрови двигатели Stage V с обем 6.7 литра, които използват патентованата технология за третиране на отработените газове – HI-eSCR2, която няма нужда от скъпи DPF филтри. Капацитетът на резервоара за AdBlue e 48 литра, а резервоарът за гориво е 330 литра, които гарантират дълги работни дни без нужда от презареждане. 

 

Трактора Puma SWB е с възможност за избор между 3 различни трансмисии: CVX, Semi Powershift и Full Powershift, но флагманът Puma 175 се предлага единствено с безстепенната CVX скоростна кутия. 

 

 

Важно нововъведение за удобство на оператора е, че тракторите от тази серия са оборудвани с електро-хидравлично управление на задвижването 4х4, както и с електро-хидравличен блокаж на диференциала. 

 

Друга специфика на късата версия Puma е, че тракторът може да бъде поръчан със заводско оборудване от 2-а или 3-а категория на навесната система с капацитет на повдигащите рамене от 8 257 кг. Избор за фермерите има и по отношение на мощността на хидравличната система на навеса, която може да е с помпа с капацитет от 110 до 150 л./мин в зависимост от модела. Изводите на хидравличните клапани могат да бъдат 4 или 5 броя, електрически или механични.

 

 

Важна новост при Case IH Puma е автоматичният мек старт на работата на ВОМ, който предлага работни скорости от 540/540E/1000 об./мин. Работата на ВОМ-а и повдигащите рамене може да се управлява и с бързи бутони, разположени на калника на трактора. Късата версия на Puma има също така като стандарт електро-хидравлично задвижване на ВОМ-а, което се задвижва директно от коляновия вал на трактора. Предната навесна система на тази компактна серия универсални трактори е с капацитет от 3568 кг. 

 

Опция към новата къса база на Case IH Puma е активно окачване на предния мост, която осигурява изключителен комфорт при работни и транспортни дейности.

 

 

Тракторът може да бъде оборудван с 20 LED светлини, които осигуряват отлична видимост при работа в тъмните часове на денонощието. Тракторите Puma SWB имат просторни кабини с обем от 5.45 кв.м. Друго предимство са тонираните стъкла от всички страни, които осигуряват отлична видимост във всички посоки. Опционално тракторът може да бъде оборудван с панорамен люк, особено, когато е предвидена работа с челен товарач. 

 

Всички оперативни данни за работата на трактора, както и GPS се показват и управляват от цветния мултифункционален дисплей Case IH AFS PRO 700. В допълнение, тракторите от серията Puma могат да бъдат поръчани от завода с новата функционалност AccuTurn за автоматизиран завой в края на откоса. Комфортът в кабината включва опционална кожена седалка с двустранно странично извъртане, контрол на облегалката и подгряване.

 

Повече информация, технически спецификации и цени за тракторите Case IH Puma, можете да получите от Тайтън Машинъри България - официален вносител:

 

София 1839
Бул. Ботевградско шосе № 455
GPS: 42.709219, 23.432722
Тел: 02 971 35 25 или на кратък номер *4040
E-mail:
[email protected] 

https://titanmachinery.bg/