Kioti пуска на пазара за 2012-а година, новия трактор RX 6010 с мощност 60 к.с.

Kioti пуска на пазара за 2012-а година, новия трактор RX 6010 с мощност 60 к.с.

 

Kioti излизе с обновен модел трактор с мощност 60 к.с. за новата 2012 г.

 

В сравнение с предходния модел, новия Kitoi RX 6010 прави първо впечатление с обновения външен дизайн с нови фарове и по-агресивна предница.

Под капака на новия трактор Kioti се крие 4 цилиндров турбо-дизелов двигател с обем 2435 куб.см.

 

Новия Kioti RX6010 е трактор от среден клас с впечатляваща мощ и комфорт за тракториста. Той може да работи спокойно самостоятелно около 400-500 дка. земеделска земя - общо земеделие.


Най-впечатляваща е новата просторна кабина която е невероятно обезшумена. Стандартно трактора KIOTI RX6010 е оборудван  с множество ергономични характеристики придаващи комфорт, като: отворящи се странични стъкла за работа през пролетта и есента, климатик за летните месеци и парно за останалата част от годината. Вентилационната система е оборудвана с 4 филтъра и с вътрешна и външна циркулация на въздуха, която е подходяща при работа с пръскачка. Равният под осигурява приятна и продуктивна работна среда, а в кабината има  и AM / FM / CD стерео система. Удобно са разположени уредите за управление на трактора, които бързо и лесно се контролират от работното място на оператора.

 

Предния капап на трактора се отключва и повдига с едно докосване, като освобождава пълен достъп до двигателния отсек, което опростява и помага за бърза рутинна проверка и поддръжка.

 

Този нов трактор се задвижва от мощен и в същото време гориво-ефективен и щадящ околната среда 60 к.с., турбо дизелов двигател на Daedong. Daedong е компанията-майка на KIOTI която проектира и изгражда своя собствена линия двигатели още от далечната 1947 год. което е гаранция за качествено направена и надеждна техника.

 

Задния независим ВОМ предлага достатъчно мощност и избираеми 540 и 1000 оборота в минута на подходящи за работа с шредер, косачки или роторни фрези както и всякаква земеделска техника. Един стандартен набор от бързи връзки се намира в близост до три точковата система за да подпомагат работата с самосвално ремарке или сеялка. Допълнителни са разположени бързи връзки и в предния край за работа с челен товарач или други хидравлично зависими инвентари като се управляват от стандартно монтираният джойстик в кабината на трактора.

 

Новата дванадесет степенна синхронизирана механична трансмисия е стандартна, както и транспортната скорост до 34 км/ч както напред така и назад. Допълнителни стандартни функции включват още ,бърз сервоусилвател на волана и регулируем наклон на волана, мокри много дискови спирачки, ел.-хидравлично задвижване на четирите колела и заден блокаж на диференциала, което осигурява превъзходно сцепление и през най-тежките условия на земята.

 

За първи път два външни цилиндъра осигуряват повдигането на максимален товар от 2000 кг.

 

Новият трактор RX6010 ще бъде осигуряван с 2 години пълна гаранция без ограничения в м/ч. и безплатно обслужване на 50 и 400 м/ч.

 

Повече информация за новия трактор KIOTI RX 6010 можете да получите от официалния вносител за България - СД ДРАГАНОВИ.