KIOTI разширява своето портфолио с новата гама трактори от серията PX

KIOTI разширява своето портфолио с новата гама трактори от серията PX
KIOTI  разширява своята гама трактори с новата си серия PX. Това са иновативни трактори с  двигател, отговарящ на вредните емисии ниво Tier 4.
 
Тракторите KIOTI от серията PX стартират първоначално с модела PX9020, който излиза на пазара през 2014 година. Фирма СД Драганови са горди, че ще представят на българския пазар трите нови модела от тази серия, които са с мощност от 93, 103 и 110 к.с. в средата на месец август.
 
 
Тракторите от тази серия се характеризират с компактност, лекота на използване и гъвкавост. Трансмисията може да бъде избирана от механична синхронизирана или с HI-LO и Power Shuttle.
 
 
Моделът PX9030 е с мощност 93 к.с. и е оборудван стандартно с изцяло механично предаване до 4 предавки, всяка с 4 скорости, 16 предни + 16 задни. Като опция се предлага трансмисия с 32 скорости напред и назад с Hi-Lo и Powershuttle (при натоварване), която е основното (стандартното) оборудване на моделите PX1003 и PX1103.
 
ЕЛЕКТРОНЕН КОНТРОЛ НА ПОВДИГАНЕТО
 
Последния и най-мощният трактор от гамата се отличава с наличието на електронно контролирана мощност на повдигащата система.
 
Подаването на сигнал за ВОМ на трите скорости (540,540 Eco и 1000 об/мин.), се извършва с помощта на бордови компютър, който показва скоростта напред, разхода на гориво, броя на обработените площи и т.н
 
Хидравличната система е с капацитет от 73 л/мин, оборудвана е с два спомагателни цилиндъра с диаметър 95 мм.
 
 
НОВА ЛУКСОЗНА КАБИНА
 
Силно впечатление прави също така изцяло новата кабина Deluxe, която предлага всички видове удобства, включително отопление и климатична система, чистачки на предното стъкло, както и панорамен покрив с люк. 
 
Допълнителна информация за новите трактори KIOTI от серията PX, както и за пълното портфолио машини, можете да получите от официалния им вносител за България – СД Драганови.
 
СД Драганови
GSM: 0888 21 98 64
 
 
© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!