Kioti започва производството на изцяло нова линия прикачен инвентар за компактни трактори

Kioti започва производството на изцяло нова линия прикачен инвентар за компактни трактори

Kioti започва производството на изцяло нова линия прикачен инвентар за компактните модели трактори.

Новата линия се състои от над 60 чисто нови модела, проектирани за допълнителна продуктивност и рентабилност при работа – триточкови косачки, мулчери, почвообработващ инвентар.

Всички модели са изработени от издръжлива неръждаема стомана и допълнително покритие против корозия.

Както Трактор.БГ вече писа сред новостите от Kioti през тази година са и тракторите от новата серия DS, които вече се предлагат и на българския пазар с мощност 41 и 45 к.с. Тракторите са оборудвани с четирицилиндров двигател Daedong Green Tier 4 с ниски емисии. Чупещият се рол-бар на тракторите отговаря на всички европейски изисквания за безопасност и им осигурява достъпност в компактни пространства, животновъдни ферми и стопански сгради.

По информация на Дж. С. Ким, експорт мениджър на Daedong Industrial Corporation (Kioti) за Европа, предоставена за Трактор.БГ, се очаква през тази година за нуждите на европейския и българския пазар, да бъдат разработени трактори Kioti с мощност 110-120 к.с..

Повече информация за продуктите на корейския производител на трактори и прикачен инвентар Kioti  можете да получите от официалния вносител на марката за България СД Драганови.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!