Комбайни Ростселмаш и Versatile - отлично решение за жътвена кампания 2014 (СНИМКИ)

Комбайни Ростселмаш и Versatile - отлично решение за жътвена кампания 2014 (СНИМКИ)

На площ от 800 квадратни метра фирма Агро Скай АД показа на АГРА 2014 земеделски машини на марките Buhler Versatile и Ростселмаш.

Компанията, която е една от новите фирми на пазара, е единствен официален представител на Ростселмаш и Buhler Versatile за България, което дава „голяма сигурност на нашите клиенти от гледна точка на сервиз, обслужване и им гарантира едно добро представяне за техниката към тях“, коментира Константин Стойчев, търговски мениджър Агро Скай АД.

Агро Скай представи разнообразна техника за пролетна сеитба, почвообработка и жътва. За пролетната кампания компанията предлага 6-редова сеялка за сеитба на слънчоглед, предсеитбен култиватор за прецизна обработка, прикачна и самоходна пръскачка Bargami.

Посетителите но панаира имаха възможност да се запознаят отблизо и в детайли с комбайните Ростселмаш Акрос 560 (280 к.с.), Вектор 420 (230 к.с.)  и силажокомбайна RSM 1403 (400 к.с.).

Агро Скай представи на щанда си и  роторния комбайн Versatile RT 490 с мощност 490 к.с., 9 метров хедер и 12 000 литров бункер за зърното. Той е с революционна технология при вършачната система ARS, при която контрата се върти в посока срещуположна на въртенето на ротора със скорост 8 об/мин. и по този начин елиминира „мъртвата зона” на типичните роторни системи.

Новост от Агро Скай за 2014 г. е тракторът за малки стопанства Detank RK 504-A. Detank е китайски производител на трактори в мощностния диапазон 50 – 300 к.с. За България и за ЕС за момента имат сертификация до 50 к.с., до края на годината ще имат до 100 к.с. Ние ще ги предлагаме в диапазона до 100 к.с., съобщи Константин Стойчев.

И през тази година  Агро Скай педлага пълната гама трактори Buhler Versatile. На изложението АГРА беше показан тракторът Versatile RC 305 (305 к.с.) агрегатиран с компактор SMS с работна ширина 8 метра, както и по-големия Versatile 375 к.с.

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар