Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Комбайнът Case IH Axial-Flow 9230 с награда IMMA от Cereals

Комбайнът Case IH Axial-Flow 9230 с награда IMMA от Cereals

Комбайнът Case IH Axial-Flow 9230 бе единственият, който получи награда IMMA на събитието Cereals за зърнени култури на 11 и 12 юни. Комбайнът спечели сребърен медал в категорията зърнокомбайни.

 

Новите Международни награди за производители на машини (International Machinery Manufacturer’s Awards (IMMA)) присъждани на компании, произвели изключително иновативни, ефективни и стойностни машини.

 

Св. Валентин, 18.06.2014г.

 

Axial-Flow 9230 е комбайн с единичен ротор с най-високия капацитет, разтоварваща система с независим контрол на напречния и разтоварващия шнек. Съдиите обърнаха внимание на иновативния регулируем разтоварващ накрайник на шнека и 10.4м сгъваем разтоварващ шнек, позволяващ лесото транспортиране намашината по пътната мрежа. Комбинацията се допълва от 41 фута/12 м. Житен хедер – най-широкия в своя клас.

 

 

Наградите са организирани от Събитието Cereals и се подкрепят от Асоциацията на земеделските инженери (Agricultural Engineers’ Association), Института на земеделските инженери (The Institution of Agricultural Engineers), Кралския аграрен университеи и фермерски седмичник (The Royal Agricultural University and Farmers Weekly), и бяха представени на церемония по награждаване на 11 юни.

 

При получаване на наградата, Чарлс Блесли (Charles Blessley), Маркетинг мениджър за Case IH Великобритания и Ирландия каза, “Радваме се, че спечелихме тази престижна награда за серията Axial-Flow 230. Наградата потвърждава позицията на Case IH на върха при разработването на земеделски машини и показва отношението ни към новите технологии, стойности и ефективност”.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug