Комбайнът Versatile RT 490 вече е в България от Агроскай АД (ВИДЕО)

Комбайнът Versatile RT 490 вече е в България от Агроскай АД (ВИДЕО)

Руско-канадската компания Rostselmash и Buhler Versatile, съвместно с официалния си представител за България – фирма Агроскай представиха новите трактори и комбайни на изложението БАТА Агро 2014 в Стара Загора.


На щанда на Агроскай беше представен революционният комбайн Versatile RT 490. Комбайнът е с мощност от 490 к.с. и 12 000 литров бункер.

Пред Трактор.БГ Заур Дъйшеков, директор продажби в Rostselmash каза: Канадската машина е единствена по рода си със своята въртяща контра за ненадмината производителност. Различното тук от познатите роторни комбайни е, че контрата се върти в посока срещуположна на въртенето на ротора със скорост 8 об/мин. и по този начин елиминира „мъртвата зона” на типичните роторни системи. Благодарение на ARS системата, контрата пропокрива 360 градуса от ротора.
 

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:



 

Посетителите но изложението БАТА Агро имаха възможност да се запознаят в детайли с комбайните Rostselmash Аcros 580 (305 к.с.) , Vector 420 (230 к.с.), както  и с новия силажокомбайн RSM 1403 (400 к.с.). Това е една много добре балансирана машина с хидростатична трансмисия и детектор за камъни и метал.

 

Съвместно с партньотите ни от Агроскай разработваме и предлагаме много достъпни условия за закупуване на трактори и комбайни Buhler Verasatile и Rostselmash. Работим и с широк спектър от банки, така че да отговорим на нуждите на клиентите си!, посочи Заур Дъйшеков.

 

Новост на щанда на Агроскай беше и тракторът Buhler Verasatilе 550 с Powershift трансмисия и максимална мощност от 591 к.с. Тракторите са оборудвани с двигатели Cummins и трансмисия Caterpillar. Изцяло обновена е кабината за повече комфорт и по-добра видимост на оператора. За разлика от стария модел, новият вече се предлага и във вариант с полу-вериги вместо колела.

 

Агроскай отлично представлява марките Buhler Verasatile и Rostselmash, категорични са чуждестранните партньори на компанията: С течение на времето, с променящите се потребности на клиентите ни, можем да кажем, че в България имаме един надежден партньор в лицето на Агроскай, които не просто продават техника, но и предоставя на клиентите отлично сервизно обслужване, коментира Дъйшеков.
 

 г-н Заур Дъйшеков, директор продажби в Rostselmash и г-жа Илияна Михайлова, изп. директор на Агроскай АД

Трактор.БГ научи, че Rostselmash и Buhler Verasatilе съзадават логичстичен център за Европа за резервни части за трактори и комбайни. Януш Бакони, мениджър Rostselmash и Buhler Versatile за ЕС съобщи, че центърът ще бъде изграден в Унгария, за да бъдем по-близо до партньорите си до нашите клиенти – фермери, за да можем да им предложим още по-добра и бърза обезпеченост с резервни части и обслужване.


Повече информация за комбайните и тракторите на Rostselmash и Buhler Verasatilе можете да получите от вносителя им за България – фирма Агроскай АД:


АгроСкай АД
тел.: 02/ 854 80 70
GSM: 0887/ 00 75 76
[email protected]

www.agrosky.bg

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!