Компактен трактор KIOTI DS 4510 е акцентът на това лято от СД Драганови

Компактен трактор KIOTI DS 4510 е акцентът на това лято от СД Драганови

Компактен трактор KIOTI DS 4510 е акцентът през това лято от фирмата вносител на трактори Kioti за България - СД Драганови. Това е ново поколение трактор, който може да бъде използван високоефективно в земеделски стопанства до 200 - 300 декара, както и за работа в животновъдни ферми, лозови масиви и овощни и зеленчукови градини.

 

Освен с изключително атрактивният си външен вид, новия трактор KIOTI DS 4510 се отличава от предходните си събратя с още по-сериозни технически подобрения. Новия 4 цилиндров дизелов двигател има мощност от 45 к.с. и отговаря на еко-нормите на ЕС. Свидетели при този модел сме и на подобрения в предния мост, който е още по-здрав и позволява по-тежки операции и натоварване.

 

Скоростната кутия на новия модел трактор Kioti е с 8 предни и 8 задни предавки и задвижване 4х4.

 

Новия трактор Kioti е оборудван с електро-хидравличен съединител на ВОМ, който позволява включване и изключване на прикачния инвентар с едно натискане на бутон от трактора. За безопасното му включване, производителите от KIOTI също са помислили - ако копчето е включено трактора не може да запали.

 

Товароподемността на Kioti DS 4510 е повишена до 1100 кг., като с лекото може да се работи с прикачен инвентар като плугове, култиватори, пръскачки, шредери за надробяване и др.

 

Трактора също са предлага с хидро усилвател на кормилото, мокри дискови спирачки, заден блокаж на диференциала, удобна и регулируема седалка, сгъваем ролл-бар (ROPS), колан и др..

 

Най-голямото предимство на новия Kioti DS 4510 обаче е - неговата ЦЕНА! От официалния вносител на Kitoi за България - Пловдивската фирма СД Драганови, заявиха за Трактор.БГ, че през летните месеци трактора ще се предлага на специална промоционална цена - без конкуренция в своя клас. Освен това фирмата разполага с трактори на склад, които могат да бъдат тествани от заинтересованите фермери в базата на СД Драганови в село Крислово, Пловдивско. За повече информация : 032/ 693022 , [email protected]

 

 

© 2011 tractor.bg