Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Компактният JCB 406 Agri запълва пазарна ниша

Компактният JCB 406 Agri запълва пазарна ниша

Компактният JCB 406 Agri намира много добра реализация в пазарната ниша за трактори, които трябва да работят в тесни пространства - най-вече животновъдни ферми, където извършването на разнородни технически операции трябва да бъде съобразено с по-тясното пространство.

Качването в кабината на този модел не е трудно, а отвътре се открива чудесна видимост във всички посоки, а в централната горна част на кабината има огледало, което позволява видимост в най-ниските части зад машината.

Моделът JCB 406 AGRI е оборудван с 56 к.с. двигател на DEUTZ , 4 цилиндров, 3,1 литра, с маслено охлаждане. Максималната височина на повдигане е 3 метра, а товарния капацитет 2000 кг.
JCB Agri 406 може да направи пълен завой на 360 градус в рамките на 7,6 метра. 
Едно от най-големите предимства на този модел е лесната смяна на скоростите, благодарение на автоматизираната и елетронно регулируема скоростна кутия.

Селскостопанските машини на JCB в България се предлагат от ОПТИКОМ

 


        

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug