Комплексни решения за устойчиво животновъдство и земеделие от Агритоп на БАТА АГРО 2017

Комплексни решения за устойчиво животновъдство и земеделие от Агритоп на БАТА АГРО 2017
В унисон с акцента „Животновъдство“, който е поставен на юбилейното издание Бата АГРО 2017, фирма „АГРИТОП“ за 10-ти път ще представи работещи решения  за оборудване на животновъдните ферми. Изложението тази година ще се проведе от 16 до 19 май на летище Стара Загора.
 
 
Като фирма  с тясна насоченост към животновъдството, Агритоп предлага  услуги и продукти за модернизация на стопанствата, включващи планиране, проектиране, строителство и оборудване. Затова на щанда ще бъде представена съвременна кравеферма в макет 1:32. Макетът представлява обор за 150 дойни крави с индивидуални боксове, доилна зала DeLaval 2х12 заедно с чакалня и родилни боксове.
 
 
„И този път ще покажем на посетителите качествена земеделска техника, която облекчава работата във фермата. Върху щанда ни, който е около 600 кв.м., ще представим основните си брандове - челните товарачи Weideman, които заемат все по-голям пазарен дял на българския пазар и са все по-предпочитани от българските фермери. Освен товарачите ще покажем и най-продаваните в Европа цистерни за разпръскване на оборския тор, ремаркета за сух тор и транспортни ремаркета Joskin“, съобщиха от фирмата. 
 
 
Акцент към животновъдите Агритоп поставя с мострена автоматизирана хранителна лента за овце и кози, решение за оптимизиране на пространството в обора и спестяващо време. Както и със станок за млечни и месодайни стопанства за извършване на необходими манипулации като рязане на копита, изкуствено оплождане, лечения и други. 
 
Също така и немските фуражни кухни Riela, които позволяват на фермерите сами да произвеждат фуражите си, да определя и следят състава на храните в съответствие с нуждите на животните, според техните вид, възраст и състояние и е гаранция за високо качество на фуражите.
 
 
На изложбения щанд , разбира се, посетителите ще успеят да видят голяма част от продукти на световния лидер в оборудването на млечни ферми DeLaval. 
 
По време на изложението посетилите на фирмения щанд на АГРИТОП могат да се възползват от преференциални цени и индивидуални лизингови схеми. 
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар