Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Конкурс „Принос в механизацията на земеделието“ ще се проведе за първа година

Конкурс „Принос в механизацията на земеделието“ ще се проведе за първа година
 
През тази година за първи път ще се проведе конкурсът  „Принос в механизацията на земеделието“. Отличието е учредено от Селскостопанска академия, Контролно-техническа инспекция, Русенски университет „Ан. Кънчев“, Аграрния университет Пловдив и в. „Земеделска техника“ и е посветено на 120-годишнината от излизането на първия земеделски вестник „Орало“. 
 
Конкурсът ще се проведе в три направления: „Български производител на земеделска техника“, „Иновации и „Механизация в земеделското производство“.
 
Началото ще бъде дадено по време на изложението БАТА Агро в Стара Загора на  28 август  с презентация от 14.00 до 16.00 часа в пресцентър БАТА Агро. 
 
Програма:
 
14.00 – 14.15 ч. -> Откриване 
14.20 – 14.50 ч. -> Презентация за учреденото отличие
14.50 – 15.30 ч. -> Време за дискусия/ Въпроси и отговори с организаторите
15.30 – 16.00 ч. -> Раздаване на формуляри и закриване на събитието 
 
Награждаването ще се състои на 1 декември 2014 година. 
 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug