Кооперация КИТКА е новия вносител на тракторите ARMATRAC за България

Кооперация КИТКА е новия вносител на тракторите ARMATRAC за България

Кооперация КИТКА е новия вносител на тракторите ARMATRAC за България, съобщи за Трактор.БГ Светослав Дамянов, търговски мениджър на кооперация Китка.

 

Erkunt Traktor Sanayii A.S., част от групировката ERKUNT - втора по големина в тракторостроенето в Турция, обявява, че считано от 6 юли 2012 произвежданите от нея трактори с марката ArmaTrac (АрмаТрак) ще се продават на българския пазар от новия й партньор Кооперация „Китка".


Erkunt Traktor, първата фабрика за трактори в Турция, която ги продава и в чужбина, произвежда машини, отлично проектирани и създадени за всякакъв вид земеделски операции, за да служат на фермерите по света под търговската марка ArmaTrac. Тракторите ArmaTrac се продават в България от 2007 г.


Подчертавайки важността на българския пазар за ArmaTrac, Халюк Армаган - член на директорския борд на Еркунт, казва: „За нас е голяма чест, че нашите трактори ArmaTrac се приемат много добре и от българските фермери, както и от турските, заради отличната си работа и нисък разход на гориво. България, като член на Европейския съюз и с търсене за високо-технологични машини, е важен пазар за нас. Българските фермери започнаха да предпочитат по-съвременни, по-добри и по-продуктивни трактори, затова за нас е важно още по-активно да работим тук, надявам се да го правим успешно с новия ни партньор в лицето на Кооперация „Китка".


Светослав Дамянов, търговски мениджър в К-я „Китка": Тракторите АрмаТрак са с много добра репутация на нашия пазар, имат отлично съотношение качество-цена и висока производителност. Двигателите Перкинс, с които са оборудвани, са отлично познати и за клиентите, и на нашите сервизни специалисти. Сигурни сме, че комбинацията от надеждни трактори, квалифицирани служители, отлична търговска и сервизна мрежа в страната и богат опит в търговията с резервни части и инвентар, ще даде успешни резултати от нашето сътрудничество."

 

Armatrac - logo


Всички настоящи собственици на трактори АрмаТрак могат да се обръщат за гаранционно и следгаранционно обслужване към Кооперация „Китка".


За контакти:
Кооперация „Китка", Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики" № 1-А,
Централен офис: 042/ 600 156, 0887/ 648 912 , 0897/ 999 162
Национален телефон: 0700 20205
Факс: 042/ 616 640, email: [email protected]
Магазин части: 0889/ 222 142 ; 0886/ 255 622
www.kitka.bg

 

Добре позната сред многобройните си клиенти като основен доставчик и дистрибутор на резервни части за агротехника с магазини в цялата страна, Кооперация „Китка" има активно присъствие и на пазара със земеделска техника: сеялки и почвообработващи машини Maschio-Gaspardo, сеялки Червена звезда АСТРА (СЗУ), култиватори ZAMIDIS, КПС, плугове FOUKAS, и др. Дилърска мрежа: Бургас, Ямбол, Карнобат, Пазарджик, Пловдив, Харманли, Видин, Монтана, Плевен, Павликени, Исперих, Добрич.

 

© 2012 Трактор.БГ