Кооперация Китка предложи комплексен инвентар за зърнопроизводители на БАТА АГРО Есен 2016 (ВИДЕО)

Кооперация Китка предложи комплексен инвентар за зърнопроизводители на БАТА АГРО Есен 2016 (ВИДЕО)
Кооперация Китка представи инвентар без аналог, подходящ за всяко стопанство, на най-голямото селскостопанско изложение БАТА АГРО Есен 2016. Един от акцентите на щанда на фирмата бяха нови модели ремаркета и специализирана претоварваща техника от Завод Кобзаренко, подходящи за дейности по прибиране, транспортиране и претоварване на зърното. Украинските агромашини са изключително продуктивни и се предлагат отскоро у нас. Те напълно отговарят на всички изисквания на Европейския Съюз и стоят добре на пазара, предвид достъпната си цена.
 
 
Освен самотоварещи се ремаркета за бали слама и сено, Кооперация Китка предлага на българските зърнопроизводителите и универсални ремаркета, с подвижна предна стена,подходящи за превоз на силаж, разхвърляне на оборски тор и транспортиране на зърно и насипни товари, транспортни контейнери и мобилна станция за зърнени и насипни товари.
 
Олег Кирдода, представител на Завод Кобзаренко сподели пред камерата на Трактор.БГ с какво украинските машини са различни от другите на пазара и защо родните зърнопроизводители трябва да им се доверят. 
 
„На българския пазар сме от 1 година, благодарение на Кооперация Китка, за които мога да кажа, че са страхотни професионалисти, които отлично презентират и продават нашата техника. Ние предлагаме конкурентни агромашини, подходящи за крупни земеделски производители, за съпътстващи дейности по прибиране и съхранение на зърното. Изложили сме три нови машини, които напълно ще задоволят техните нужди. Елементите им са произведени в САЩ, а цялостната им сглобяване се осъществява в Украйна. Това, което се стараем да постигнем и смело мога да кажа, че го правим, е конкурентни цени срещу качествени машини. Иновация е мобилната претоварваща станция за зърнени и насипни товари, която спестява не само време, но и пари на земеделските стопани. Тя може да се използва на различни места, като след натоварване, камионът лесно се разтоварва директно в претоварната станция.“
 
 
Тракторите ArmaTrac, на които Кооперация Китка е официален представител за България, отново предизвикаха голям интерес сред присъстващите на форума. Те се отличават с достъпната си цена и високо-надеждност – всичко, което един земеделец търси. 
 
„На есенното изложение БАТА АГРО 2016 показваме много трактори, но като акцент изтъкваме ArmaTrac 1104, който е изключително иновативен. Това, което ние се опитваме е да преврем тези нововъведения в стандарт, а не допълнение за което нашите клиенти да плащат. Ние просто предлагаме работещи и изключително надеждни машини, които са конкурентни на пазара и притежават всички функции, които техните конкуренти имат“, обясни Емре Кантар, териториален мениджър в Erkunt Tractor.
 
 
Тракторите Armatrac 1104 се отличават със своята ZF PowerShift трансмисия, напълно синхронизирана с 16-те предни и 16-те задни предавки. При този модел е обновена хидравличната навесна система, която е капацитет от 5000 килограма и с 8 хидравлични извода. Налице е мощна климатична система с 2 вентилатора, а също така и електронно управление оборотите и включването на ВОМ-а.
 
„Благодарение на Кооперация Китка сме вече 9 години на български пазар, който е изключително важен за нас, поради факта, че това е първата страна за която осъществяваме износ. България е много важна страна за ArmaTrac.  Харесваме и ценим това, че специалистите от Китка наистина се опитват и правят всичко по силите си да представят нашите машини по най-достойния начин, да предоставят атрактивни промоционални условия за тяхното закупуване, а също и да показват техните спецификации на полевите демонстрации, които организират в цялата страна“, допълни той. 
 
 
Освен с добре познатите машини и инвентар, Кооперация Китка е известна с това, че държи на склад най-голям процент от необходимите на селскостопанските производители резервни части, които могат да бъдат поискани и респективно доставени във всеки един момент. Компанията е на пазара от повече от 25 години, като предлага сервизни части за сеялки Червона зирка, а също и резервни части за марките Landini, JCB и Laverda.
 
 
Чавдар Тодоров е директор в Дирекция „Резервни части“ в Кооперация Китка, той разказа малко повече за цялостната организация и доставка на сервизни части до клиентите. 
 
„Ключово е когато една машина престане да функционира и това стане в сезон и на полето. Това е ситуация, която трябва да бъде решена максимално бързо и фирмата, която успее да разреши този проблем, с наличната резервна част, обикновено се оценява високо от земеделския производител. По този начин се изгражда една лоялност между фирмата и нейните клиенти, които стават надеждни търговски партньори с годините. Ние се стремим да поддържаме това и да увеличаваме нашите клиенти. Кооперация Китка има широка гама от представителства в цялата страна. Клиентите могат да се обърнат както към представителства по места, така и в централния ни склад в Стара Загора. Поръчките се извършват както по телефон, така и онлайн. Оттам нататък доставката се уточнява с клиента, като най-важното е частта да бъде при него бързо и навременно.“
 
Пълното портфолио с машини и инвентар на Кооперация Китка може да намерите на www.kitka.bg

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!