Кооперация Китка предложи комплексен инвентар за зърнопроизводители на БАТА АГРО Есен 2016 (ВИДЕО)

  • 1319
  • 0
  • Новини
Кооперация Китка предложи комплексен инвентар за зърнопроизводители на БАТА АГРО Есен 2016 (ВИДЕО)
Кооперация Китка представи инвентар без аналог, подходящ за всяко стопанство, на най-голямото селскостопанско изложение БАТА АГРО Есен 2016. Един от акцентите на щанда на фирмата бяха нови модели ремаркета и специализирана претоварваща техника от Завод Кобзаренко, подходящи за дейности по прибиране, транспортиране и претоварване на зърното. Украинските агромашини са изключително продуктивни и се предлагат отскоро у нас. Те напълно отговарят на всички изисквания на Европейския Съюз и стоят добре на пазара, предвид достъпната си цена.
 
 
Освен самотоварещи се ремаркета за бали слама и сено, Кооперация Китка предлага на българските зърнопроизводителите и универсални ремаркета, с подвижна предна стена,подходящи за превоз на силаж, разхвърляне на оборски тор и транспортиране на зърно и насипни товари, транспортни контейнери и мобилна станция за зърнени и насипни товари.
 
Олег Кирдода, представител на Завод Кобзаренко сподели пред камерата на Трактор.БГ с какво украинските машини са различни от другите на пазара и защо родните зърнопроизводители трябва да им се доверят. 
 
„На българския пазар сме от 1 година, благодарение на Кооперация Китка, за които мога да кажа, че са страхотни професионалисти, които отлично презентират и продават нашата техника. Ние предлагаме конкурентни агромашини, подходящи за крупни земеделски производители, за съпътстващи дейности по прибиране и съхранение на зърното. Изложили сме три нови машини, които напълно ще задоволят техните нужди. Елементите им са произведени в САЩ, а цялостната им сглобяване се осъществява в Украйна. Това, което се стараем да постигнем и смело мога да кажа, че го правим, е конкурентни цени срещу качествени машини. Иновация е мобилната претоварваща станция за зърнени и насипни товари, която спестява не само време, но и пари на земеделските стопани. Тя може да се използва на различни места, като след натоварване, камионът лесно се разтоварва директно в претоварната станция.“
 
 
Тракторите ArmaTrac, на които Кооперация Китка е официален представител за България, отново предизвикаха голям интерес сред присъстващите на форума. Те се отличават с достъпната си цена и високо-надеждност – всичко, което един земеделец търси. 
 
„На есенното изложение БАТА АГРО 2016 показваме много трактори, но като акцент изтъкваме ArmaTrac 1104, който е изключително иновативен. Това, което ние се опитваме е да преврем тези нововъведения в стандарт, а не допълнение за което нашите клиенти да плащат. Ние просто предлагаме работещи и изключително надеждни машини, които са конкурентни на пазара и притежават всички функции, които техните конкуренти имат“, обясни Емре Кантар, териториален мениджър в Erkunt Tractor.
 
 
Тракторите Armatrac 1104 се отличават със своята ZF PowerShift трансмисия, напълно синхронизирана с 16-те предни и 16-те задни предавки. При този модел е обновена хидравличната навесна система, която е капацитет от 5000 килограма и с 8 хидравлични извода. Налице е мощна климатична система с 2 вентилатора, а също така и електронно управление оборотите и включването на ВОМ-а.
 
„Благодарение на Кооперация Китка сме вече 9 години на български пазар, който е изключително важен за нас, поради факта, че това е първата страна за която осъществяваме износ. България е много важна страна за ArmaTrac.  Харесваме и ценим това, че специалистите от Китка наистина се опитват и правят всичко по силите си да представят нашите машини по най-достойния начин, да предоставят атрактивни промоционални условия за тяхното закупуване, а също и да показват техните спецификации на полевите демонстрации, които организират в цялата страна“, допълни той. 
 
 
Освен с добре познатите машини и инвентар, Кооперация Китка е известна с това, че държи на склад най-голям процент от необходимите на селскостопанските производители резервни части, които могат да бъдат поискани и респективно доставени във всеки един момент. Компанията е на пазара от повече от 25 години, като предлага сервизни части за сеялки Червона зирка, а също и резервни части за марките Landini, JCB и Laverda.
 
 
Чавдар Тодоров е директор в Дирекция „Резервни части“ в Кооперация Китка, той разказа малко повече за цялостната организация и доставка на сервизни части до клиентите. 
 
„Ключово е когато една машина престане да функционира и това стане в сезон и на полето. Това е ситуация, която трябва да бъде решена максимално бързо и фирмата, която успее да разреши този проблем, с наличната резервна част, обикновено се оценява високо от земеделския производител. По този начин се изгражда една лоялност между фирмата и нейните клиенти, които стават надеждни търговски партньори с годините. Ние се стремим да поддържаме това и да увеличаваме нашите клиенти. Кооперация Китка има широка гама от представителства в цялата страна. Клиентите могат да се обърнат както към представителства по места, така и в централния ни склад в Стара Загора. Поръчките се извършват както по телефон, така и онлайн. Оттам нататък доставката се уточнява с клиента, като най-важното е частта да бъде при него бързо и навременно.“
 
Пълното портфолио с машини и инвентар на Кооперация Китка може да намерите на www.kitka.bg

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!