Кооперация Китка започва полеви презентации на трактори ArmaTrac в цяла България

Кооперация Китка започва полеви презентации на трактори ArmaTrac в цяла България

Кооперация Китка започва полеви презентации на трактори ArmaTrac в цяла България.

 

КИТКА стана официален вносител на тракторите ArmaTrac от началото на този месец и стартира масирана кампания по представяне и налагане предимствата на марката.

 

По този повод разговаряме с нейния търговски мениджър Светослав Дамянов.

 

Защо се  спряхте именно на тракторите ArmaTrac?


Арматрак е трактор с универсално приложение. Той е добър помощник на фермера, както в малкото и средното стопанство, така и в големите ферми. Възможността му да бъде използван за различни селскостопански обработки като оран, брануване, култивиране, окопаване, сеитба и като транспортно средство го прави универсален и отличен избор. Като добавим към това ниския разход на гориво, евтините консумативи и лесна поддръжка, можем да кажем, че той е незаменим.

 

Светослав Дамянов - Китка


Тракторите Арматрак са добре познати на българския пазар. Каква ще бъде вашата стратегия за още по-добро позициониране на марката на българския пазар?


На първо място, това е качественият сервиз. За целта Кооперация „Китка” е осигурила обучени при производителя сервизни специалисти, готови в срок да решат всеки проблем, независимо дали е гаранционен или не. На второ място, това е обезпечеността с резервни части и консумативи, които се намират на склад и могат да бъдат закупени от търговската мрежа на Кооперация „Китка” или поръчани онлайн през интернет. Не на последно място, трябва да посочим очакваните нови модели с мощност 90, 100 и 110 к.с. след получаването на сертификат за съответствие на европейските норми и директиви.  


Голяма и развита е и търговската ни мрежа в страната – Монтана, Видин, Плевен, Павликени, Исперих, Добрич, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Харманли, Ямбол, Карнобат, Бургас, където нашите специалисти предлагат машини, инвентар, резервни части и сервизно обслужване.

Кооперация Китка вече обяви, че предстоят полеви демонстрации с тракторите Арматрак. Повече подробности в аванс?


Предвидени са полеви демонстрации на пет места в Северна и Южна България съответно в близост до Пазарджик, Монтана, Плевен, Исперих и Харманли. Гостите ни ще могат да се запознаят с екипа на Кооперация „Китка” и да се убедят в предимствата на трактора Арматрак, който ще бъде демонстриран в работа с различен почвообработващ инвентар. Посетителите ще имат възможност за тест драйв. Демонстрацията ще включва и тракторно шоу в изпълнение на специален демонстратор от завода-производител.  Графикът и точните места на првеждане са обявени в средствата за масова информация и на сайта ни в Интернет www.kitka.bg



В допълнение към широката търговска мрежа за резервни части в страната Кооперация Китка пусна преди 2 години първият онлайн магазин за резервни части в България? Кажете ни след този период на време от неговото стартиране, каква е равносметката?


Равносметката е много добра: над 2600 регистрирани потребителя, повече от 500 изпълнени поръчки и оборот от над 60000 лева.  Изключително удобство за клиентите ни е, че могат без да излизат от дома или офиса си да си поръчат нужните части онлайн от сайта и на следващия ден да ги получат с куриер. Да напомня, че онлайн поръчките са и по-изгодни: с 5% отстъпка. Използвам възможността и искам специално да изразя благодарност на системния ни администратор Радослав Бекяров, чиято е основната заслуга по изграждането и поддръжката му, а също и на стоковедите, реално изпълняващи направените поръчки.

 

И да се върнем на тракторите Арматрак. Щом прочетат това интервю, фермерите ще си зададат логично въпроса: Ще има ли специални промоционални предложения при старта на продажбите на тракторите от кооперация Китка?


Разбира се! Но нека засега това остане изненада, която ще разкрием по време на демонстрациите ни от 23 до 30-и юли. Очакваме ви!

 

 

кооперация Китка - Стара Загора