Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Косачки, балопреси и трактори показва Тайтън Машинъри на Събора на овцевъдите

Косачки, балопреси и трактори показва Тайтън Машинъри на Събора на овцевъдите

Тайтън Машинъри България АД ще вземе участие в Третия национален събор на овцевъдите, който ще се проведе от 3 до 6 май под Петропавловския манастир, община Лясковец.

Компанията ще предложи машини за Зелена Линия с марка Lely - косачки Splendimo за предно и задно агрегатиране към трактора, сеносъбирач Hibiscus с единичен ротор,  балираща машина с регулируем диаметър на балата и ротор със 17 ножа за допълнително нарязване на масата като опция.

Всички дискови косачки Lely са оборудвани с униклана режеща греда с модулна конструкция. Това изобретение на Lely се състои от универсални точки на косене, които директно се задвижват от гъвкав шестоъгълен вал. Тази греда съдържа много по-малко предавки, което допринася за висока произодителност и иконмия на гориво, от 15-20%, както и минимална поддръжка.

 


Подходящо и ефективно прибиране на културата не означава, че окосеният материал се озовава в откоса по подреден начин след като бъде окосен - тук идва на помощ  сеносъбирача. Събирането има голям ефект върху скоростта на прибирането на окосената култура.

Балопресите на Lely Welger са известни в целия свят благодарение на техните огромни технически възможности и висока надеждност. Новият автономен подбирач е резултат от заложената от конструкторите основна цел, а тя е - висока производителност. Новият дизайн на подбирача осигурява непрекъснат поток на окосената трева директно в камерата. Машината е високо адаптивна и към материала с който работи, независимо дали се балира сено, слама или влажна силажна маса, чрез задаване на конкретните параметри като плътност, диаметър, вида на връзвателния материал и др. в системата за управлние и контрол Balecontrol E- стандарт, установена в кабината на трактора. Допълнителният ротор за нарязване Xtracut17 допринася за постигане на по-висока плътност на балите, и от тук спестяване на разходи чрез постигане на по-високо качество на съхранение и икономия на време.


Телескопичните товарачи Merlo, които намират широко приложение в различните стопанства заради широкия си набор от функции, също ще бъдат показани на Събора на овцевъдите. Merlo са компактни и производителни машини, гарантиращи ненадминат комфорт, производителност и безопасност.

Фуражораздаващо ремарке Farezin модел MASTER 850 също ще бъде изложено на щанда на  компанията.

 


При тракторите Case IH Тайтън Машинъри ще покаже модели, подходящи за малки и средни стопанства от новите серии Farmall А и Maxxum EP. За по-големите стопанства ще бъдат показани трактори от сериите Case IH Puma EP и Magnum EP.

Тайтън Машинъри ще участва в една от най-големите атракции на Национални събор на овцевъдите – Състезанието по теглене на товари от най-големите коне тежковози в България, където коне ще теглят трактор CASE IH Magnum 340. Състезанието ще се проведе на 4-ти май (неделя) от 14 часа.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug