Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

КТИ няма да събира такси за изпитване на земеделска и горска техника

КТИ няма да събира такси за изпитване на земеделска и горска техника

Отменена е тарифата за таксите за изпитване на земеделска и горска техника и резервни части, които се събират от акредитираните лаборатории към Министерството на земеделието и храните.

Това стана с обнародвенато в бр. 17 от 21.02.2013 г. на „Държавен вестник” на постановление за изменение и допълнение на Тарифата за таксите, събирани от Контролно-техническата инспекция към МЗХ по Закона за регистрация и контрол на земеделската и горската техника.

Изменението влезе в сила от 25 февруари 2013 г. , съобщиха от КТИ.

Намалени са с до 50%  таксите за изпитване на техника втора употреба, а над 180 вида такси се заличават. Увеличава се размерът на таксите за определени услуги поради увеличаване на времето за извършването им в съответствие с приетите методики, гарантиращи използването на безопасна техника при работа и при движение по пътищата.

Актуалните такси можете да видите ТУК

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug