Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

КТИ започва масирани планови проверки на селскостопанска техника през Юни

КТИ започва масирани планови проверки на селскостопанска техника през Юни

 

 

Контролно техническата инспекция (КТИ) към МЗХ започва масирани планови проверки на селскостопанска техника през месец Юни, научи Трактор.БГ.

 

Проверките ще са по места в Общините, като целта е преди активния жътвен сезон и по кампанията за транспортиране на зърно да се избегнат инциденти в полето и по пътищата.

 

Инспекторите от КТИ ще извършват проверки предимно на зърнокомбайни и трактори, но също така на транспортна техника и прикачен инвентар.

 

По повод кампанията на КТИ, в редица Общини кметовете разпоредиха на кметските наместници и кметовете на села да оказват съдействие на служителите на инспекцията с оглед по-бързото реализиране на плановите проверки на земеделска техника.

 

 

* на снимката инспекторка от КТИ проверява трактор ЮМЗ с ремарке РСД 4

 


© 2012 Трактор.БГ

Коментари
3';klmjkl
на 04.03.2011 07:58:42
[:bravo[:bravo:]:][:bravo:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug