Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Kubota произведе най-големия си трактор досега - серия M7

Kubota произведе най-големия си трактор досега - серия M7
Kubota представиха официално новата серия трактори М7 във Франция, съобщи Tractor.eu
 
М7 са оборудвани с 4 цилиндров двигател и CVT + Power shift трансмисия. Най-малкият модел трактори от новата серия М7 е моделът М7-131 с мощност 130 к.с, а най-големият – М7-171 достига мощност 170 к.с.
 
Масовото производство на новите серии трактори ще започне aприл 2015 г, ще започне във Франция – новoто производтсвено седалище на Kubota в Европа. Kubota признава значението на европейските и северноамерикански земеделски пазари, като целта на тази фабрика е задоволи нуждите им, освен на останалите селскостопански региони по целия свят.
 
В днешно време работата с оборудването става все по-трудна, тъй като технологиите все повече се усложняват за сметка на нуждите на прецизното земеделие. За това от Kubota предприеха сериозни мерки за да подсигурят по-лесен достъп до информация, излизаща на дисплея, както за тракторите, така и за прикачния инвентар. Уникалният тъчскрийн позволява на оператора да изпълнява няколко операции едновременно, като например управление на хидравликата и операции с различните уреди. Новият ергодинамичен, мултифункционален джойстик, позволява контролиране на скоростта, посоката и управление на триточковата навесна система.
 
За да се осигури оптимнална производителност и продуктивност, от Kubota са разработили по-висока продуктивна ефективност при двигателя, трансмисията и хидравличниите функции, и комплексната работа на уредите – всичко това при нисък разход на гориво.
 
 
Екстерироният дизайн на трактора е силен и мощен, със смели и изчистени линии. В просторната окачена кабина са разположени удобни седалки, докато в същото време системата за опериране е добре разположена така, че да предотварти умора при оператора – дори след дълъг ден на полето.
 
Продукцията се очаква да започне през април 2015 г, като целта е да се произведат 3000 трактора до 2017 г. Освен Западна Европа, Северна Америка, Австралия и Япония, от Kubota също така целят да  разширят пазара си и за Източна Европа занапред.
Коментари
aysun
на 17.12.2014 20:26:30
imam kubota 135gx kakiv plug da mu zaka4a.
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug