Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Kubota пусна на пазара новата M Grand-X серия универсални трактори

Kubota пусна на пазара новата M Grand-X серия универсални трактори

 

Kubota пусна на пазара новата M Grand-X серия универсални трактори.

 

Новата по-мощна гама трактори включва новите модели Kubota M100GX, Kubota M110GX, Kubota M126GX и Kubota M135GX, покриващи мощностния диапазон от 100 до 135 к.с.

 

Новите модели идват със странен на пръв поглед външен дизайн, но по-важното е какво крият в себе си. А именно едно от най-важните неща е, че под капака на привидно грозноватия външен облик на предницата, се крие последното поколение дизелови двигатели Kubota, покриващи еко-нормите TIER 4.

 

Тракторите Kubota M 100GX и Kubota M110GX са с двигател CommonRail с рециркулация на отработените газове и имат обем 3800 куб.см.

 

Моделите Kubota M126GX и Kubota M135GX са оборудвани с турбо-дизелови 4 цилиндрови двигатели V6108 с обем 6100 куб.см.

 

Всички модели от новата M Grand-X серия са оборудвани с трансмисии Powershift с 24/24 предавки. Предлага се също и версия с 24/24 InteliShift трансмисия, която е с 8 двустепенни Powershift нива и има хидравлично превклучване.

 

Изцяло обновени са и кабините на новите серии трактори Kubota M Grand-X. Допълнително е подобрена видимостта,като огледалата са позиционирани по по-добър начин, след като при по-старите М серии имаше проблем с удряне на главата на оператора при слизане и качване.

 

Новите серии трактори Kubota вече се реализират на американския пазар, където цената за модела M135GX е 81000 USD.

 

© 2012 Tractor.BG

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug