Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Kubota Tractor Co. представи RTV 1100

Kubota Tractor Co. представи RTV 1100

Японският производител на трактори - Kubota, представи вчера официално новият си модел RTV 1100, предназначен за спомагателни работи в земеделските и животновъдни стопанства.

В България този тип превозни средства са почти непознати за фермерите, но в страните от Западна Европа и САЩ, всички фирми търгуващи със селскостопанска техника, продават и значителен брой от тези широко приложими бързоходни стопански машини.

Новопредставеният модел RTV 1100 на KUBOTA е оборудван с дизелов двигател с мощност 24,8 к.с. и има дължина на каросерията - 1,6 метра, като товароносимостта е 500кг. Машината е със задвижване 4x4 и е оборидвана с хидравлично управление на волана, мокри дискови спирачки, и най-важното с карго - кран с джойстик управление от климатизираната кабина - изключително удобен за лесно товарене отзад.

Фермерският RTV 1100 е оборудван с ново поколение хидростатична система, която позволява бързо ускорения по максимални баири и плавно спускане по стръмни наклони. Цената на новата машина в най-близкия до България KUBOTA център, този в Германия е 16 900 EUR, като ако някой от родните стопани се осмели да го има, може да го получи на половин цена, включвайки го в проект по Оперативнит епрограми на ЕС в областта на земеделието, където субсидията за нова техника е 50%.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug