КУБОТА започва промоционална кампания на атрактивни модели трактори

КУБОТА започва промоционална кампания на атрактивни модели трактори
Kубота България (КББГ ЕООД) стартира комплексна промоционална кампания. В нея са включени няколко от най-популярните модели малогабаритни трактори:
 
Моделът В 1820 - малогабаритен компактен и много маневрен трактор с мощност 18 конски сили, 3-цилиндров дизелов двигател с водно охлаждане, голям въртящ момент и много икономичен. Разполага с 6 скорости напред и 2 назад. Товароподемността на задната навесна система е 550 кг., имайки предвид габаритите на машината. Оборотите на задният силоотводен вал са съответно – 540 и 1000. Тракторът е особено подходящ както за малки земеделски площи така и за овощни градини, оранжерии, дворове и т.н. 
 
 
Вторият трактор, включен в промоцията е моделът В 2650. Той също е с 3 цилиндров двигател с мощност от 26 конски сили, водно охлаждане и голям въртящ момент. Скоростната кутия може да е механична или хидростатична. Механичната скоростна кутия е с 9 скорости напред и 9 назад. Хидростатичната трансмисия, тъй наречената безстепенна е по-подходяща за комунални услуги като почистване, косене на паркове и градини и т.н. Естествено и голяма товароподемност на навесната система – 970 кг. Но тук вече имаме и едно голямо предимство – BI- Speed система, която се вгражда при големите трактори. Това е автоматична система за по-малък радиус при завой( подходящ при излизане и влизане от ред в ред.) Изключително маневрен, компактен дори и при работа с монтиран челен товарач. 
 
 
Третият модел е L 3200. Това е изцяло механичен трактор, който е вече доста добре представен в много от животновъдните стопанства в България. Здрав, надежден помощник във всички сфери на неговото многофункционално използване - от озеленяване през овощните градини и земеделските земи до животновъдните стопанства с монтиран челен товарач. 32 конски сили, 3 цилиндров дизелов двигател с обем 1647 см ³, водно охлаждане и максимална скорост на движение от 20 км/ч. Инвентара и при него е разнообразен: плуг, фреза, торачка, челен товарач, дъска за сняг, косачка и много много други. 
 
 
Не по-малко атрактивни са и условията на промоцията:
1. Машини, налични на склад
2. Удължена гаранция от 4 години без допълнително оскъпяване.
3. Три безплатни сервизни обслужвания, включително масла и филтри.
4. Лизингова схема с 1 процент годишна лихва.
5. Първоначална вноска в размер на 20% от цената. 
 
Тракторите са налични в базите на дилърите на Кубота в цялата страна: Агроес, Монтана /на Околовръстното шосе/, Дикар консулт, Плевен /ул. Българска авиация 13/, Стоикови универс, Аксаково, Варненско /на пътя Добрич – Варна/, Тракбул, Стара Загора /на изхода за Нова Загора/, Агромашина Груп, Пазарджик / ул. д-р Никола Ламбрев 24/ и в Кубота България, София /Ботевградско шосе 247/.
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!