Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Kuhn пусна на пазара сеялки Moduliner Solo ML2800 с работни ширини 8 и 9 метра

Kuhn пусна на пазара сеялки Moduliner Solo ML2800 с работни ширини 8 и 9 метра

снимка: KUHN

Kuhn разшири серията си пневматични сеялки Moduliner Solo ML2800 с две нови версии.

Първата нова сеялка е Moduliner Solo ML2800 с работна ширина 8 метра. Тя разполага с 64 засяващи секции Seedflex. Транспортната и ширина е 3 метра.

Втората нова сеялка е Moduliner  с работна ширина 9 метра. Сеялката разполага със 72 засяващи елемента Seedflex. Транспортната ширина е 3,5 метра, а транспортната височина 4 метра.

Вместимостта на бункера за семена на Moduliner Solo ML2800 е 3500 литра.

Сеялките са снабдени със странични колела за контрол на дълбочината, които осигуряват отлична адаптивност на ралниците към неравностите на терена.

Мoduliner Solo ML2800 се предлага и в работни ширини 3,4 и 6 метра.

Конструкцията на сеялките включва пет основни групи работни органи – дискови секция с високопроникваща способност, консолидираща секция с гумен ролер, посевни дискови органи, затъпкващи колела и заравняващи пружини.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug