Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

KUHN разшири гамата механични сеялки с новата Sitera 3000

KUHN разшири гамата механични сеялки с новата Sitera 3000

механична сеялка Kuhn Sitera със система Seedflex

KUHN разшири гамата на произвежданите механични сеялки с новата 3-метрова Sitera 3000.

 

Сеялката се предлага в комбинация с активна брана. При избора на активна брана - KUHN са разработили 3 подходящи серии : HRB303, HR100 и HR1000.

 

Новата механична сеялка е оборудвана с притъпкващ валяк, който е особенно подходящ при работа в по-твърди почви и премахва необходимостта от настройване на работната дълбочина на култивиране на активната брана.

 

Сеялката се произвежда в 2 модификации : 20 и 24 редова. Капацитета на бункера за семена е 780 л., като има опция за надграждане до 1080 литра. Изсяващата норма може да бъде регулирана от 1,5 до 400 кг./хектар.  Оборудването с маркери, се явява като опция.

 

Както и при пневматичните сеялки Venta NC и LC, новата механична сеялка Sitera 3000 е оборудвана с Kuhn Seedflex система с двойно режещи дискове на 12,5 и 15 см. разстояние и контрол на работната дълбочина и налягането на притъпкващите  колела.

 

Сеялката Kuhn Sitera е подходяща както за конвенционална сеитба, така и за сеене в малко обработени площи.

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug