Култиватори Potila на промо цени само до 31 януари

Култиватори Potila на промо цени само до 31 януари

Фирма Универсал НВГ предлага на своите клиенти култиватори Potila с модели Master, Master Pro и Maxer  с 10% отстъпка само до 31 януари.

 

 

Висококачествените култиватори POTILA Master са подходящи за предсеитбена обработка. Те са с висока производителност и са перфектни за фината предсеитбена подготовка. Усилените им работни органи са с размери 10х45 мм, разположени в 8 реда с разстояние между органите 8см. Вибрирането на работните органи осигуряват перфектна обработка на семенното легло, а 8-те колела придават на машината изключителна маневреност и равномерно регулиране на работната дълбочина. Култиваторите POTILA Master са оборудвани с мощна система Crossboard /подравняваща дъска/, която служи за подравняване на терена и разбиване на буците.

 

 

Култиваторите от модела Master Pro също са подходящи за предсеитбена почвообработкам, тъй като разполагат с усилени S-образни работни органи с размери 11х45 мм, които са разположени в 8 реда с разстояние между органите 7см. Пружиниращите органи отзад разрохкват повърхността, доразбиват почвените агрегати и предпазват от образуването на кора. Друга съществена функция на култиваторите Master Pro е добрата подготовка на семенното легло, защото благодарение на тези пружини по-дребната фракция от почвата слиза в дълбочина, където попада и семето, а отгоре остават по-едрите бучки, които предпазват от образуването на кора. Култиваторите Potila Master Pro се предлага в работни ширини от 7 до 10 метра.

 

 

Култиваторите POTILA Maxer  са подходящи за предсеитбена и стърнищна обработка. Пригодени са за работа в тежки почви дори при наличието на много растителни остатъци. Характеризират се с изключително висока производителност, високо качество на обработката. Стандартно модела се предлага с хидравлично регулируема предна греда с размери 10х80 мм, широки гуми с размери 340/55 - 16 и осветление за движение по пътищата.

 

 

Повече информация за култиваторите с марка Potila и предлаганите преференцилани цени може да намерите в сайта на официалния представител на марката за България - Универсал-НВГ   на тел: 0887227460

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!