Kverneland Kultistrip получи златна награда на Cereals 2015

Kverneland Kultistrip получи златна награда на Cereals 2015
Култиваторът Kverneland Kultistrip получи златен медал IMMA (Международни награди за производители на машини) на събитието Cereals за зърнени култури във Великобритания, съобщиха от официалния вносител на марката за България - Тайтън Машинъри
 
Заемайки първо място в категорията за почвообработващо оборудване, култиваторът Kverneland Kultistrip си спечели признанието на съдиите заради своя иновативен механизъм за управление на почвата strip-till, който предлага изключително гъвкава система за земеделските производители, които искат да намалят употребата на гориво и да се погрижат за почвата. 
 
Питър Редман, председател на съдийската комисия, заяви: “Купувачите на машини винаги търсят подобрения в производителността и намаляване на разходите. В допълнение, те са насърчавани да постигат устойчиво управление на почвите, да контролират замърсяването и да поддържат биологичното разнообразие. Целта на IMMA  е да им покаже онези машини които могат да направят разлика в някоя или във всички тези области, и които също демонстрират иновации, за да посрещнат предизвикателствата на променящата се околна среда”. 
 
Категориите на IMMA включваха почвообработващо оборудване, машини за жътва, трактори и пръскачки. След дълго обмисляне, съдиите от Институцията на земеделските инженери, университета Харпър Адамс (Harper Adams University), Националния институт за селскостопанска ботаника NIAB и фермерски седмичник (Farmers Weekly) избраха четиримата победители и четирима подгласници за 2015 г. 
 
Международни награди на производители на машини са проведени за първи път от организатора на събитието Cereals, Haymarket Exhibitions, през 2014 г. и се присъждат на компании, произвели изключително иновативни, ефективни и стойностни машини, които са продадени във Великобритания.
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!