Kverneland получи сребърен медал за иновации за IsoMatch InDemo

  • 2625
  • 0
  • Новини
Kverneland получи сребърен медал за иновации за IsoMatch InDemo

Kverneland Group получи сребърен медал за иновации на Агритехника 2013, за IsoMatch InDemo, малък “стик” с интегриран ISOBUS отвор (букса) който симулира машините на Kverneland Group на всеки ISOBUS трактор. С IsoMatch InDemo предимствата на машините Kverneland Group са демонстрирани без свързване на истинските машини.
 
IsoMatch InDemo е 15 см ‘стик” с интегриран ISOBUS отвор (букса). Когато Indemo е включен в ISOBUS трактор, той функционира като истинска машина. Потребителският интерфейс на машините се вижда на терминала и могат да се използват няколко функции, като Контрол на секцията с тороразпръскваща машина, сеялка или пръскачка.  

С IsoMatch InDemo, Kverneland Group предлага продукт, който носи много ползи както за дистрибуторите, така и за производителите на трактори и крайните потребители. По този начин дистрибуторите могат да покажат предимствата на ISOBUS на крайния потребител по бърз и лесен начин. IsoMatch InDemo осигурява по-голяма прозрачност по отношение на съвместимостта и в същото време позволява на крайния потребител да се възползва от функциите на машината по един лесен начин. Работата с машините може да бъде симулирана от производителите на трактори, без да свързвате реалната машина към трактора.

Kverneland Group е първата и единствена компания на пазара, която осигурява това иновативно решение.

Повече информация за продуктите на Kverneland Group можете да получите от Тайтън Машинъри България:

Тайтън Машинъри България
02/ 9713525 ; 02/978 41 42
[email protected]
http://www.titanmachinery.bg

Очаквайте ВИДЕО репортаж в Трактор.БГ!