Kverneland получи сребърен медал за иновации за IsoMatch InDemo

Kverneland получи сребърен медал за иновации за IsoMatch InDemo

Kverneland Group получи сребърен медал за иновации на Агритехника 2013, за IsoMatch InDemo, малък “стик” с интегриран ISOBUS отвор (букса) който симулира машините на Kverneland Group на всеки ISOBUS трактор. С IsoMatch InDemo предимствата на машините Kverneland Group са демонстрирани без свързване на истинските машини.
 
IsoMatch InDemo е 15 см ‘стик” с интегриран ISOBUS отвор (букса). Когато Indemo е включен в ISOBUS трактор, той функционира като истинска машина. Потребителският интерфейс на машините се вижда на терминала и могат да се използват няколко функции, като Контрол на секцията с тороразпръскваща машина, сеялка или пръскачка.  

С IsoMatch InDemo, Kverneland Group предлага продукт, който носи много ползи както за дистрибуторите, така и за производителите на трактори и крайните потребители. По този начин дистрибуторите могат да покажат предимствата на ISOBUS на крайния потребител по бърз и лесен начин. IsoMatch InDemo осигурява по-голяма прозрачност по отношение на съвместимостта и в същото време позволява на крайния потребител да се възползва от функциите на машината по един лесен начин. Работата с машините може да бъде симулирана от производителите на трактори, без да свързвате реалната машина към трактора.

Kverneland Group е първата и единствена компания на пазара, която осигурява това иновативно решение.

Повече информация за продуктите на Kverneland Group можете да получите от Тайтън Машинъри България:

Тайтън Машинъри България
02/ 9713525 ; 02/978 41 42
[email protected]
http://www.titanmachinery.bg

Очаквайте ВИДЕО репортаж в Трактор.БГ!