Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Kverneland придобива 30% от италианския производител на агро техника - Gallignani

Kverneland придобива 30% от италианския производител на агро техника - Gallignani

рулонна балопреса VICON

 

Групата Kverneland придобива 30% от италианския производител на агро техника - Gallignani. По този начин компанията планува да затвърди и разшири пазарните си позиции в производството и реализацията на балопреси в Европа.

 

Kverneland обявиха, че притежаваната и менажирана от тях компания VICON, която бе добре позната с производството на машини за балиране рестартира своето производство на рулонни балопреси за групата Kverneland. В продължение на близо 2 години ( от декември 2008 ) Vicon бяха под шапката на KUHN, но в края на този месец, Vicon се завръща отново в семейството на Kverneland. С покупката на 30% от Gallignani, Kverneland ясно заявяват, че в следващите години ще развиват и инвестират в производството на сламопреси Vicon. Kverneland ще ръководят и целия маркетинг на Gallignani.

 

Освен това, Kverneland стартират маркетинга и продажбите на всички модели балопреси Massey Ferguson, след сключено споразумение с американцкия концерн AGCO. Споразумението се отнася за редица европейски държави. В него също е посочено, че пред Kverneland се поставя тежката задача да развие и контролира пазара на балопреси с марката FENDT, която е част от AGCO и ангажиментът е отново за Европа.

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug