Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Lamborghini представи нова серия компактни трактори с мощност до 50 к.с.

Lamborghini представи нова серия компактни трактори с мощност до 50 к.с.

тракторите Lamborghini Green Pro се серийно без кабина

SAME Deutz-Fahr (SDF), един от водещите производители на трактори, комбайни, двигатели и селскостопанска техника в Европа, представи новата серия малогабаритни трактори Lamborghini Green Pro.

 

Това е гама, специално предназначени за малки и средни ферми, за също за комунални дейности.


Тези нови модели се отличават от предходната серия, с новите хидростатични трансмисии, които са изключително гъвкави и осигуряват възможност да работи се работи с разнообразни прикачни машини за различни приложения.


Новата серия трактори Lamborghini Green Pro ще бъдат официално представени на изложението FIMA в Испания.

 

 

 

Цялата нова серия трактори е представена от 6 модела с мощности в диапазона от 20 к.с. до 50 к.с. Това са :
G.23 H 23 к.с./16.9 кВт
G.35 H 35 к.с. /25.7 кВт
G.50 H 50.3 к.с. /37 кВт

 

Серийно всички нови модели се предлагат без кабина, но тя е опция и може да бъде монтирана по заявка. Освен това тракторите могат да бъдат оборудвани с гуми за зелени дейности или със стандартни земеделски гуми за работа като почвообработка, сеитба, торене и др.

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug