Landini представи винтидж трактора Powermondial 120, носещ духа на отминалите дни

  • 876
  • 0
  • Новини
Landini представи винтидж трактора Powermondial 120, носещ духа на отминалите дни

Landini таи носталгия по отминали времена. Допълнение към тракторите от серията Powermondial – моделът 120, представен на изложението EIMA 2010, улавя духа на отминалите години с тъмносивия си цвят, жълтите колела и кожените седалки в кабината.

Продуктовият мениджър на Landini Руджеро Каваторта сподели, че модела привлича внимание и тъй като е доста винтидж напомня за дългата история на компанията в производството на трактори – 126 години.

На пръв поглед моделът PowerMondial има скромната преднина от само 2 к.с. в повече от PowerMondial 115 с мощност от 110 к.с. Отличителното при него обаче е неговия електронно-управляван 4-цилиндров Perkins Turbo Dual Power двигател, оборудван с Aftercooler система. Чрез него посредством автоматичното осигуряване на по-високо налягане на впръскването на common rail системата, моделът 120 достига върхова мощност от 121 к. с., необходими при работа на ВОМ и извършването на други транспортни операции.
 
Основната новост при тракторите McCormick пък, е прототипа X70 Autoshift, който възвестява въвеждането на селективната каталитична редукция за отработване на изгорелите газове. Моделът се задвижва от нова версия 6 цилиндров двигател FPT (Fiat). Моделът е малко по-мощен от познатия TTX230.

 

За повече информация: Оптиком ООД, гр. Стара Загора; тел. 042/60 01 56

[email protected]

www.opticom-bg.com

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!