Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Landini пуска на пазара новата серия Powermondial

  • 14.12.2009 15:51
  • 795
  • 0
Landini пуска на пазара новата серия Powermondial

Италианският производител на трактори Landini пуска на пазара новата серия Powermondial. Новата серия трактори ще се предлага с двигатели 100, 110 и 115 к.с.

От официалният вносител за България - фирма Оптиком, съобщиха за Трактор.БГ, че новата серия на Landini ще бъде представена официално на селскостопанското изложение АГРА в Пловдив.

Новата серия Landini Powermondial се е представила досега на тестовете с изключителна ефективност и икономичност при дълбока оран. Двигателите са новите модели на Perkins - 4 цилиндрови със система AfterCooler, в мощностния диапазон 93 - 115 к.с. Те се отличават с изключителна мощност и ефективност на въртящия момент и са в съответствие с Tier 3 еко-нормите.

Новата серия на Landini е оборудвана с ново поколение планетарни зъбчатки, нова навесна система и електронни сензори за натоварването, нова кабина в стил на вече познатите модели Powermax и Powermaster. Климатроникът в кабината, електронно-управляемата навесна система и трансмисията с обратно-хидравлично управление T-TRONIC Powershift, системата De-съединител, позволяваща смяна на предавки без натискане на педала, а само с управление от джойстик са само някои от предимствата в новото производство на Ландини.


Електро-хидравличният ВОМ работи съответно на 540/750, 540/1000 или 540/750/1000 об./мин. Капацитетът на повдигане на навесната система е 5650 кг. Новите Landini Powermondial се предлагат в система Trapdoor, която осигурява 360 градуса видимост и при работа с челен товарач.

Всеки един компонент на новата серия трактори Landini Powermondial се произвежда в Италия в завода на компанията в град Лузарра.

текст и снимка: Трактор.БГ

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug