Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Landini разработи дигиталната библиотека за пълната си гама трактори

Landini разработи дигиталната библиотека за пълната си гама трактори

Информация на един клик разстояние – това е основната цел при разработването на дигиталната библиотека на Landini, съобщиха от Оптиком ООД - официален представител за България. Документи, брошури, видео материали и продуктова информация за пълната гама трактори вече са достъпни за всички – от потребители до търговци, като това ще им помогне да изберат и рекламират точния продукт според техните нужди и потребности.

На проведената наскоро Световна дилърска конференция, както и пред широката публика на Агритехника 2013, беше представено приложението Landini за таблети и смартфони с Android и iOS, което е напълно безплатно. Този начин за интегрирана комуникация предоставя информация, която е на разположение дори и без достъп до интернет.

Други особености на този проект включват и електронен вариант на корпоративното списание „Il Landinista”. Сайтът на Argo Тractors, производител на тракторите Landini, също претърпява цялостно обновяване, което ще гарантира нови функционалности и повече и лесно достъпно съдържание за всички потребители в световен мащаб, имащи нужда от конкретни продукти за техния селскостопански и овощарски бизнес.

 

За Android:                                           За iOS:

   

 

Аrgo Tractors, с централа, намираща се във Фабрико (Reggio Emilia), произвежда трактори с марките Landini, McCormick и Valpadana и принадлежи към Argo Industrial Group. Argo Tractors SpA в последните 10 години са утроили производствения си обем с годишен оборот от 500 милиона евро. Компанията разполага с 1600 служители и притежава 4 фабрики, 8 бизнес клона в различни части на света, 130 международни вносители и 2 500 търговски представители.Официалният представител за България е  Оптиком ООД.

 

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug