Landquip показа новите пръскачки - Intrac и Electrac на полева презентация (ВИДЕО)

Landquip показа новите пръскачки - Intrac и Electrac на полева презентация (ВИДЕО)
На полева демонстрация организирана от Landquip, фирмата показа новите серии пръскачки Landquip Intrac и Landquip Electrac. Фермерите имаха възможността да се запознаят с работата на най-новите за българският пазар пръскачки, в реални полеви условия.
 
Фирма Landquip има 30 годишна история на британският пазар, където е лидер в произоводството на пръскачки. Landquip е изцяло специализирана в производството на пръскачки и предлага уникални решение за всеки един от клиентите й. Брандът, чиято популярност в Западна Европа и особено в Англия се отличва с високо качество на машините.
 
ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

 
 
Landquip са специализирани единствено в производството на пръскачки, което им позволява да внедрят и изпипат до детайл всяко технологично нововъведение и компоненти. 
 
Всеки един от елементите на пръскачките Landquip може да бъде модифициран в зависимост от желанията на клиентите. По този начин се постига оптимизация по отношение на неговите нужди, в зависимост от това каква земя и култури той обработва.
 
На полевата демонстрация фирмата представи новите серии прикачни пръскачки Landquip Intrac и Lanquip Electrac.
 
Пръскачките от серията Intrac се предлагат с  резервоари с вместимост до 3600, 4200, 5200 и 6000 литра.
 
Серията Electrac е предназначена за стопаните средно големи площи земя. За по-голяма ефективност на полето фирмата предлага резервоари с вместимост 2500 или 3000 литра от тази серия. 
 
И двете серии Landquip притежават специфичен извиващ теглич, за по-удобно следване на дирите оставени от трактора. Формата на резервоара е с нисък център на тежестта, който осигурява по-голяма стабилност и е допълнен с 330 л резервоар за измиване. За серията Intrac се предлага резервоар с до 700 л вместимост за измиване. Имат механична, чиста от химикали странична туба, както и дренираща система с 2 почистващи ротационни глави.
 
Основно предимство на пръскачките Landquip са техните щанги, които са изцяло алуминиеви, а това спестява от теглото на самите щанги. Комбинацията между лекота и стабилност дава изключително предимство на машините. 
 
Раменете се предлагат с размери от 18 до 30 метра за Electrac, и от 18 до 44 м за Intrаc. Te са с възможност за 2 или 3 секции, които работят самостоятелно и снабдени с многоглави тела за дюзи, които имат 360-градусова подвижност.
 
На тях могат да бъдат поставени керамични или пластмасови дюзи, както и торови дюзи тип „Чадър“. Те са произведение от френската компания Pommier по технологията Alu – light. Клиентите  имат опцията да избират между различни видове керамични дюзи за пръскане, включително специални дюзи, разработени за ефективно пръскане при ветровито време.
 
 
Друго голямо предимство е възможността, която от фирма Landquip дава, пръскачките да се предлагат с въздушни възглавници на носещия мост. А самият мост може да е с ширина подходяща за индивидуалните нужди на самите фермери.
 
От екипа на Landquip казаха, че друго голямо предимство на пръскачките е оборудването с гуми. Фирмата предлага разнообразие от възможности за всеки един от фермерите, обработващи различни култури. Въздушното окачване е с до 750 мм клирънс и колея от 1,50 до 2,00м. Това гарантира сигурност и стабилност при работа на терен. В добавка, пръскавкичте разполагат с LED странични светлини и индикатор при движение по пътищата.
 
Пръскачките Landquip могат да бъдат изпозлвани, както с препарати за растителна защита, така и за полагане на течни торове върху растенията.
 
Друга система, която е добре развита при пръскачките Landquip е системата за пръскане. Тя е с оптимирани помпи, които захранват в максимална степен крилете на пръскачката, независимо от тяхната дължина. Управлението от кабината се осъществява чрез електронна система на пръскането и измиването, с опция за GPS оборудване. Друго важно предимство на системата е и повдигащият успоредник, който позволява пръскане от 0,5 до 2,3 метра.
 
С работна ширина между 18 и 30 метра са предлаганите криле за  Landquip Electrac, а за Landquip Intrac те могат да достигнат и до 44 метра.
 
Пръскачките Landquip притежават и система CanBus за електро-хидравличен контрол на сгъването на раменете от кабината, както и патентована хидравлична система против отклонение от курса. Те имат и система за хидравлично определяне на наклона на раменете. 
 
Всяка пръскачка може да бъде произведена с фиксиран теглич за долна връзка или за горна Евро връзка.
 
Пръскачките от серията Electrac отговарят на най-високите стандарти за производителност, надежност и автоматизация. Те предлагат сигурност и удобство, като едновременно с това намаляват разходите за пръскане. 
 
 
За повече информация:
 
Деян Лазаров
Мениджър продажби 
тел: 0877 00 88 93
Ландкуип ЕУ ООД 
 
Официален уебсайт: landquip.eu 
 
Адрес: Ул. "Стара Планина" 12, бх. Б, ет. 2, офис 8
 
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!