Landquip представя пръскачки от най-висок клас на БАТА Агро 2014

Landquip представя пръскачки от най-висок клас на БАТА Агро 2014

Британският производител на пръскчки Landquip участва самостоятелно на селскостопанското изложение БАТА Агро 2014, което се провежда в Стара Загора. Фермерите имаъ възможността да се запознаят отблизо с новите срии прикачни пръскачки Landquip Intrac и Lanquip Electrac.

 

Брандът Landquip, който е изключително популярен в Западна Европа и особенно в Англия, където е заводът за производството на пръскачки, се отличава с много-високо качество на машините. Landquip са специализирани единствено в производството на пръскачки, което им позволява да внедрят и изпипат до детайл всяко технологично нововъведение и компоненти.

 

Двете серии прикачни пръскачки, които са представени на БАТА Агро са с обем на резервоарите за препарат 3000 и 5200 литра, имат завиващо управление на моста на гумите. Стабилното положение на щангите по време на пръскане се гарантира от въздушни възглавници и плаваща стабилизираща щанга с хидравлично управление и електрически контрол. Пръскачките пряват впечатление с това, че са произведени от висококачествени материали. Пръскащите щанги са изцяло алуминиеви, което ги прави леки и стабилни по време на работа. Клиентите пък имат опцията да избират между различни видове керамични дюзи за пръскане, включително специални дюзи, разработени за ефективно пръскане при ветровито време.

 

Landquip на БАТА Агро

 

От Landquip България заявиха пред Трактор.БГ, че през месец Септември възнамеряват да организират поредица от полеви презентации на предлаганите пръскачки, на които фермерите да могат да се запознаят отблизо с техните предимства.

 

Пълно видео представяне на марката и пръскачките Landquip очаквайте по-късно в категория Фермер.БГ TV.

 

Landquip България
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!