Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Lely ппредстави нов доилен агрегат. Това е моделът Astronaut A4

Lely ппредстави нов доилен агрегат. Това е моделът Astronaut A4

Lely Austronaut A4 доилен агрегат

Последният доилен робот на Lely се нарича Astronaut А4 и е още една стъпка напред за компанията, осигуряваща удобство за стопаните и свобода за кравите.


Доилният агрегат A4 се различава доста от съществуващия А3 Next, който компанията ще продължи да произвежда. Новият е самостоятелна модулна система с централен вакуум и почистваща система за  2 отделения.

Роботът е изключително подходящ за по-малки семейни ферми с млеконадой от 300 000 л годишно, но също така може да обслужва големи ферми с млеконадой повече от 10 000 000 литра годишно.

Най-видимата разлика между предшественика А3 и новия А4 е в дизайна. Стресът при животните се намалява от възможността да се движат в бокса, докато се извършва доенето. 3D камера установява точната позиция на кравата, а не предишната система за претегляне. Всъщност системата за претегляне фигурира в допълнителното оборудване на А4.


Въпреки че А4 изглежда подобно на A3 Next, хоризонталните движение на плъзгача се управляват пневматично чрез електронни сензори. Това от своя страна редуцира консумацията на въздух и значително намалява шума.


Множество нови технологии са внедрени в доилния агрегат. Това способства за опростяване на поддръжката, а основните бързо износващи се части са поместени в касета, достъпът до която е улеснен за фермерите.


Astronaut A4 се предлага в два модела – Manager е основна система, подходяща за всички ферми, а Operator предлага на фермите по-детайлна работа.

 

 

 


© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug